×

WAHL Taper 2000 matu mašīnīte

92,40 €

Profesionāla vada matu griešanas mašīnīte

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 92 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 92 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,92 € .


KODS: 08464-1316H
Apraksts

Wahl Taper 2000 izceļas kā augstas veiktspējas instruments plašajā WAHL kolekcijā. Šis profesionālās klases matu mašīnīte ir lieliski piemērota ikdienas lietošanai, piedāvājot izcilu veiktspēju, kas bez piepūles tiek galā ar jebkuru uzdevumu salonā.

Šī modeļa galvenā iezīme ir CHROME BLADE naža bloks, kas izgatavots no augstas kvalitātes leģētā tērauda. Šis novatoriskais dizains ietver iebūvētu griezuma augstuma regulēšanu, kas ļauj bez piepūles pielāgot vēlamo augstumu diapazonā no 1 līdz 2 mm. Jums nav jāmaina nazis vai jāpievieno uzlikas – vienkārši noregulējiet vēlamo matu griezuma augstumu ar sānā esošo sviru un iegūstiet lieliskus griezumus ar perfektām pārejām.

Wahl Taper 2000 izmanto jaudīgu un izturīgu vibrējošo motoru, kas darbojas ar 6000 apgr./min. Šī iespaidīgā iekārta bez piepūles nogriezīs jebkuru matu tipu vai tekstūru, nodrošinot nepārspējamu daudzpusību. Lai uzlabotu lietotāja ērtības, motora jaudu var viegli noregulēt, izmantojot speciālu sānu skrūvi, ļaujot precīzi saskaņot mašīnītes veiktspēju ar vēlamo tehniku un griešanas ātrumu.

Runājot par ergonomiku, Wahl mašīnīte atbilst to tradicionālajam dizainam. Izturīgais kompozītmateriāla korpuss pie pamatnes kopā ar teksturētu plastmasas augšējo vāku nodrošina ērtu lietošanas pieredzi. Korpusā ir iebūvēta cilpa, savukārt dāsnais 3 metru vada garums nodrošina plašu elastību darba laikā.

Barošana: Tīkls

Motors: Vibrācijas (AC), 6000 apgr./min.

Griešanas augstums (bez uzlikām): Regulējams no 1 līdz 2 mm

Asmens platums: 46 mm

Strāvas vads: 3 m

Svars: ~620 g (bez vada)

Komplektā: 4 uzlikas – 3, 6, 10, 13 mm, ķemme, otiņa tīrīšanai, eļļa, asmens aizsargs.

Produkta Detaļas
WAHL
08464-1316H
22 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiMatu mašīnītes
Mašīnītes barošanaTīkla
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “WAHL Taper 2000 matu mašīnīte”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču