×

WAHL 5 Star Senior matu mašīnīte

201,01 €

Profesionāla bezvadu mašīnīte

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 201 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 201 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 2,01 € .


KODS: 08504-2316H
Apraksts

Wahl Senior Cordless matu mašīnīte ir profesionāls instruments no 5 STAR sērijas, kas izstrādāts, ņemot vērā gan diskrētumu, gan funkcionalitāti. Tā gludais melnais dizains padara mašīnīti piemērotu lietošanai jebkurā skaistumkopšanas salonā, frizētavā vai barberšopā.

Wahl Senior Cordless ir universāls bezvadu modelis, kas aprīkots ar Li-Ion akumulatoru bez “atmiņas” efekta, kas spēj nodrošināt mašīnītei autonomu darbu līdz 80 minūtēm. Pilna uzlāde no nulles aizņem tikai 120 minūtes! Ir svarīgi atzīmēt, ka šādu akumulatoru var uzlādēt jebkurā brīdī, tāpēc Jums vienmēr būs pa rokai pilnībā uzlādēta mašīnīte, kas ir gatava darbam.

Wahl Senior Cordless mašīnītes naža bloks ir izgatavots no hromēta augstas kvalitātes tērauda, ​​izmantojot augstas precizitātes slīpēšanas tehnoloģiju. Tas ir precīzs un izturīgs nazis ar minimālo griešanas augstumu 0,5 mm (rūpnīcas iestatījums). Īpašs sviras mehānisms ļauj mainīt pļaušanas augstumu no 0,5 līdz 1,2 mm. Turklāt Senior mašīnītes nazis ļauj noregulēt minimālo griešanas augstumu tuvu nullei - tā saukto Zero Overlap. Jūs varat individuāli noregulēt nazi, lai nodrošinātu pēc iespējas ciešāku saskari ar ādu.

Wahl Senior modelī tiek izmantots jaudīgs rotācijas tipa motors, kas darbojas ar ātrumu 7000 apgr./min. Šāds motors nodrošina labu jaudu un ātrumu, lai matu griešanas process būtu pēc iespējas ātrāks un vienkāršāks.

Barošana: Kombinēta (tīkla un akumulatora)

Baterijas tips: Litija jonu (Li-Ion)

Autonoms darba režīms: 80 min.

Uzlādes ātrums: 120 min.

Motors: Rotora (DC), 7000 apgr./min.

Griešanas augstums (bez uzlikām): Regulējams 0.5–1.5 mm

Asmens platums: 46 mm

Svars: ~365 g

Komplektā: 3 uzlikas: 1.5 mm, 3 mm, 4.5 mm, tīkla adapteris, ķemme, otiņa tīrīšanai, eļļa.

Produkta Detaļas
WAHL
08504-2316H
34 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiMatu mašīnītes
Mašīnītes barošanaBezvadu
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “WAHL 5 Star Senior matu mašīnīte”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču