×

Biolage ColorLast koncentrēta maska

16,03 €

Dziļi atjaunojoša maska krāsotiem matiem, 100ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 16 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 16 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,16 € .


Apraksts

Matrix Biolage ColorLast maskai ir viegla tekstūra, tā intensīvi baro krāsotus matus, taču tai pat laikā nepadara tos smagnējus. Jūsu mati pārvērtīsies par maigu zīdu bez jebkādu silikonu palīdzības. Formulā iekļautais orhideju + UV filtru komplekss nodrošinās krāsas intensitāti, individuālo toni un žilbinošu spīdumu. Maska nesatur parabēnus un silikonus.

Maska intensīvi baro matus, padara matu kodolu stiprāku un veselīgāku. Palīdz mitrināt matus, piedod tiem maigumu, spīdumu, kā arī padara matus vieglāk ķemmējamus un veidojamus. Maska noslēdz matu zvīņas un nogludina matus, kas savukārt nodrošina ilgstošu krāsas noturību un spilgtumu. Sastāvā ir saulespuķu sēklu, nātres un rozmarīna ekstrakti. Sojas proteīns, UV filtrs un vitamīns E pasargā matus no brīvo radikāļu un saules ietekmes. Maskai ir krēmīga tekstūra.

Lietošana: Pēc matu izmazgāšanas ar ColorLast šampūnu, uzklāt masku uz mitriem matiem un atstāt uz 3 līdz 5 minūtēm. Noskalot. Izmantot vienreiz nedēļā kondicioniera vietā.

Tilpums: 100ml

Produkta Detaļas
Biolage
6679874
6 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
SastāvdaļasAr vitamīniem
Bez parabēniem
Bez silikoniem
Pēc iedarbībasBarojošs
Krāsas noturībai
Mīkstina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Saules aizsardzībai (UV filtrs)
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisKrāsotiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Biolage ColorLast koncentrēta maska”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču