×

L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Golden maska (500ml)

31,20 €

Atjaunojoša maska bojātiem, sausiem matiem, 500ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 31 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 31 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,31 € .


Apraksts

L'Oreal Absolut Repair Gold maska nodrošinās intensīvu matu atjaunošanu bez to papildus nosvēršanas lejā. ​ Maska vieglās tekstūras sastāvā ir zelta daļiņas, kas nodrošina matiem mirdzošu spīdumu. Formulas sastāvā ir zelta kvinojas graudu ekstrakts un kviešu proteīns, kas palīdzēs atjaunot bojātos matus, padarīt tos stiprākus, maigākus un spīdīgākus. Lietošanas laikā maskai pievienojiet pāris pilienus Mystic Oil eļļas: tas padarīs matu galus grezni maigus un samazinās matu elektrizēšanos.

Tagad visu Serie Expert produktu iepakojums ir 100% pārstrādājams, izņemot vāciņu un etiķeti. L'Oreal Professionnel jau 110 gadus rūpējas par sieviešu matu skaistumu: Parīzē radītais zīmols ir franču elegances iemiesojums.

Lietošana: Pēc Absolut Repair šampūna lietošanas uzklājiet masku uz ar dvieli izsusinātiem matiem. Atstājiet to uz 3-5 minūtēm un tad rūpīgi izskalojiet.

Tilpums: 500ml

Produkta Detaļas
6975181
5 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Barojošs
Matu stiprināšanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Sausiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Golden maska (500ml)”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču