×

Indola Color maska (200ml)

13,26 €

Maska krāsotiem matiem, 200ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 13 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 13 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,13 € .


Apraksts

Krāsotiem matiem ir nepieciešama intensīva un rūpīga aprūpe, pie intensīvas matu krāsošanas Jūsu matu kvalitāte var pasliktināties un to struktūra var tikt bojāta. Lai no tā izvairītos, ir jālieto īpaši produkti krāsotiem matiem, kas palīdzēs tiem atgūt to sākotnējo kvalitāti. Viens no šādiem produktiem ir Indola Color maska, kas palīdzēs atjaunot matus un saglabās nokrāsoto matu krāsu vēl ilgu laiku. Skaisti mati un spilgta krāsa.

Maska nogludina matus, padarot tos satriecoši spīdīgus un neticami elastīgus, tādēļ pat pēc radikālas krāsas maiņas Jūsu mati paliks veselīgi un skaisti. Maskas sastāvā ir zīda proteīni, kas dziļi kopj matus un tai pat laikā nodrošina līdz 90% krāsas noturību, ieslēdzot krāsu molekulas matu šķiedrā. Formulā iekļautā Pixel tehnoloģija  palīdz uzlabot matu kvalitāti un nodrošina mirdzošu krāsas spīdumu.

Lietošana: Uzklāt masku uz ar dvieli izžāvētiem matiem. Atstāt iedarboties uz 5-10 minūtēm un tad rūpīgi izskalot. Piemērots lietošanai gan ikdienā, gan arī vienreiz nedēļā.

Tilpums: 200ml

Produkta Detaļas
Indola
HP19833
9 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Barojošs
Krāsas noturībai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisKrāsotiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Indola Color maska (200ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču