×

Insight Intech nogludinoša maska

9,09 €

Nogludinoša maska, 250ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 9 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 9 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,09 € .


Apraksts

Insight Intech nogludinošā maska ​​ar organiskām eļļām palīdz nogludināt matus, padara tos vieglāk pārvaldāmus un zīdainākus, vienlaikus novēršot matu pūkošanos un statisko elektrību. Tas iztaisno un baro matus, tādējādi pagarinot matus taisnojošo efektu. Piemērots visiem matu tipiem, ieskaitot cirtainiem, sausiem un porainiem matiem.

Formula satur organisko amaranta eļļu, kas stiprina matus, padara tos spīdīgus un, pateicoties augstajam E vitamīna saturam, aizsargā tos no UV stariem un samazina galvas ādas tauku dziedzeru darbību. Maska satur arī matus nogludinošo fitokompleksu ar raudzētām eļļām: argāna, zaļās tējas sēklām, kamēliju, saulespuķu un saldo mandeļu. Visas šīs sastāvdaļas ir atbildīgas par matu mīkstināšanu un kopšanu.

Maska nodrošina ilgtermiņa rezultātus ar dabisku gludumu, mirdzumu un spīdumu. Piešķir matiem mīkstumu, zīdainumu, elastību, nodrošinot optimālu mitrināšanu un barošanu.

Lietošana: Uzklāt uz mitriem matiem un atstāt iedarboties 5-10 minūtes. Rūpīgi izskalot. Pēc maskas lietošanas ieteicams nosusināt matus ar fēnu un matu suku, lai iegūtu maksimāli nogludinošo efektu.

Tilpums: 250ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
INT155
7 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
Pēc iedarbībasBarojošs
Matu nogludināšanai
Mīkstina matus
Saules aizsardzībai (UV filtrs)
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisLokainiem matiem
Nepaklausīgiem (rupjiem) matiem
Normāliem matiem
Sausiem matiem
Taisniem matiem
Visiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Intech nogludinoša maska”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču