×

Schwarzkopf Professional Bonacure Arginine Repair Rescue maska (500ml)

22,75 €

Atjaunojoša maska bojātiem matiem, 500ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 22 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 22 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,22 € .


Apraksts

Schwarzkopf Professional Bonacure Repair Rescue maska ir intensīva un matus nogludinoša procedūra, kas kopj matus jau no pirmās lietošanas reizes. Acumirklī atjauno un baro bojātos matus, lai ievērojami samazinātu to lūšanu un uzlabotu matu vispārējo stāvokli.

Jaunā, vegāniskā formula dziļi atjauno matus un novērš bojājumus. Izmantojot tās uzlaboto vegānisko keratīna un arginīna kompleksu, novērš matu bojājumus, kas radušies 3 gadu garumā, vienā lietošanas reizē. Pie ilgstošas lietošanas, matu virsma tiek nogludināta, uzlabojot matu pārvaldāmību līdz pat 85%. Matu iekšējais stiprums tiek atjaunots, bez papildus matu noslogošanas.

Nākamās paaudzes tīras un progresīvas tehnoloģijas ar jauno Vegan Care kompleksu: Vegan Keratin un Cell Equalizer tehnoloģijas kopā ar ādu kopjošajām sastāvdaļam garantē veselīgus, skaistus matus pilnīgi visiem matu tipiem.
Jaunā 100% vegānā profesionālā formula, nesatur sulfātus, silikonus, parabēnus, minerāleļļas, ftalātus, mikroplastmasu un mākslīgās krāsvielas, ar augstu bioloģiskās noārdīšanās līmeni, biodegradējama.
Tīrs no iekšpuses un ārpuses: jaunais iepakojums ir draudzīgs planētai, pilnībā pārstrādājams un izgatavots no līdz pat 97% pārstrādātas plastmasas.

Lietošana: Uzklājiet masku uz ar dvieli nosusinātiem matiem un ļaujiet iedarboties 10 minūtes. Rūpīgi izskalojiet.

Tilpums: 500ml

Produkta Detaļas
HP23830
10 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
SastāvdaļasBez SLS/SLES sulfātiem
Bez parabēniem
Bez silikoniem
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Schwarzkopf Professional Bonacure Arginine Repair Rescue maska (500ml)”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču