×

Fanola Wonder No Yellow maska (350ml)

18,14 €

Maska dzeltenā toņa neitralizācijai, 350ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 18 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 18 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,18 € .


Apraksts

Saule, piesārņojums, tehniskās procedūras un veidošanas līdzekļi var apdraudēt blondu matu spīdumu un to burvīgo toni, kas ar laiku var kļūt dzeltenīgs.

Masku lieto pēc matu izmazgāšanas ar šampūnu, Wonder No Yellow maska padara matus ārkārtīgi maigus, mitrinātus un spīdīgus, novēršot dzeltenos apakštoņus. Maska pastiprina un pagarina šampūna efektivitāti pret dzelteno toni, noslēdzot matu zvīņas. Pēc maskas uzklāšanas mati kļūs mīkstāki, mitrinātāki un mirdzošāki, tie iegūs skaistu neitrālu un vēsu nokrāsu.

Maskas īpašais krēma sastāvs, kas bagātināts ar īpaši violeto pigmentu, palīdz saglabāt vēsu un vienmērīgu toni, padarot to ilgnoturīgāku.

Lietošana: Uzklāt uz mitriem iepriekš izmazgātiem matiem, vienmērīgi sadalīt visā matu garumā un atstāt iedarboties uz 3-7 minūtēm (atkarībā no vēlamā rezultāta). Rūpīgi izskalot.

Tilpums: 350ml

Produkta Detaļas
Fanola
1076208
32 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
SastāvdaļasBez SLS/SLES sulfātiem
Bez parabēniem
Bez silikoniem
Pēc iedarbībasAizsardzībai
Atjaunošanai
Mīkstina matus
Pret dzelteno toni
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Blondiem matiem
Krāsotiem matiem
Sirmiem (nobriedušiem) matiem
Sastāvdaļas

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dipalmytoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Quaternium-82, Parfum (fragrance), Acid Violet 43, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteht-26, Sodium Sulfate, Dipropylene Glycol, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Triethanolamine, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Methylchloroisothiazolinone Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Glycerin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Hylocereus undatus fruit extract, Tocopherol, Potassium Sorbate.

Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Fanola Wonder No Yellow maska (350ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču