×

Wella Professionals Oil Reflections maska (150ml)

20,93 €

Maska matu spīdumam visiem matu tipiem, 150ml

Noliktavā pēdējās preces 2 gab.
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 20 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 20 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,20 € .


Apraksts

Nekas nepalīdzēs nobeigt šampūna un kondicioniera darbību labāk kā matu maska. Ja iepriekš to neesat mēģinājuši, Jūs bez sirdsapziņas pārmetumiem varat to sākt darīt ar Wella Oil Reflections masku. Tā ir piemērota visiem matu tipiem, tādēļ nav nepieciešamības ilgām stundām stāvēt pie veikalu plauktiem, domājot, kas tad ir īsti piemērots tieši Jums. Ar šo matu masku Jūs noteikti nekļūdīsieties. Tā palīdzēs Jums pienācīgi kopt matus un pievienos tiem intensīvu spīdumu, kas tikai parādīs to, ka Jums rūp Jūsu mati.

Formula ir bagātināta ar unikāliem elementiem, kamēlijas eļļu un baltās tējas ekstraktu, kas piedod matiem luksusa spīdumu un īpaši intensīvas barojošas īpašības, kas parūpēsies par matiem sākot no matu saknēm līdz matu galiņiem. Neviena matu daļiņa netiks atstāta novārtā. Maskā esošie vitamīni un minerāli stimulē galvas ādu un palīdz atjaunot galvas ādas šūnas un uzlabo matu augšanu. Maska palīdz aizsargāt matus no negatīvajiem ārējiem vides faktoriem, atjaunojot matu dabīgo spīdumu un padarot tos veselīgākus.

Lietošana: Vienmērīgi uzklāt uz izmazgātiem, ar dvieli izžāvētiem matiem. Atstāt uz 5 minūtēm. Rūpīgi izskalot ar siltu ūdeni.

Tilpums: 150ml

Produkta Detaļas
Wella
81557382
2 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Nepaklausīgiem (rupjiem) matiem
Normāliem matiem
Plāniem matiem
Sausiem matiem
Taisniem matiem
Taukainiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Visiem matu tipiem
Īsiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Wella Professionals Oil Reflections maska (150ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču