×

Hairmed N5 Essential maska bojātiem matiem (2x500ml)

63,00 €

Bagātīga maska bojātiem matiem, 2x500ml

Nav pieejams
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 63 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 63 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,63 € .


Apraksts

Kad pēc ķīmiskās apstrādes (krāsošana, balināšana, pastāvīga iztaisnošana), siltuma iedarbības (fēns, matu taisnotājs, spēcīga saule) vai citām agresīvām vielām (hlors, vides piesārņojums) matu struktūra kļūst vāja, zaudē spīdumu, elastību un izturību, ir nepieciešams izmantot efektīvus produktus, kas atjaunojoši iedarbojas uz matu šķiedrām (mati ir ādas sastāvdaļa un neatjaunojas paši par sevi). HAIRMED atjaunošana ir veidota, izmantojot atjaunojošās kolagēna un keratīna īpašības, piešķir matiem formu, apjomu un spīdumu, atjaunojot matu struktūru.

N5 Bagātīga maska. Kondicionējoša, nogludinoša un formu piešķiroša maska bāliem un matētiem matiem ar struktūras bojājumiem (no krāsošanas, balināšanas, ķīmiskiem ilgviļņiem, taisnošanas, matu taisnotāja vai fēna termoiedarbības). Tā aizver kutikulas zvīņas un veido aizsargbarjeru pret atkārtotiem bojājumiem, atjauno mata kodolu, padara matus stiprākus, spēcīgākus, mīkstus un spīdīgus.

Lietošana: Uzklājiet produktu uz izmazgātiem, ar dvieli nosusinātiem matiem, ar masāžas kustībām pārklājot visu matu garumu un matu galus. Atstājiet uz 5 minutēm, tad izķemmējiet un izskalojiet ar lielu ūdens daudzumu.

Tilpums: 2x500ml

Produkta Detaļas
HAIRMED
N5MSC1000
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
SastāvdaļasAr keratīnu
Pēc iedarbībasApjomam
Atjaunošanai
Matu nogludināšanai
Mīkstina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Saules aizsardzībai (UV filtrs)
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Bojātiem matiem
Krāsotiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Hairmed N5 Essential maska bojātiem matiem (2x500ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču