×

Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating maska (500ml)

32,05 €

Maska matu spīdumam normāliem matiem, 500ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 32 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 32 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,32 € .


Apraksts

Jūs neesat apmierināti ar to, ko ir paveikuši šampūns ar kondicionieri? Vēlaties parūpēties par saviem matiem nedaudz vairāk un piedot tiem papildus spīdumu? Alfaparf Semi di Lino Diamante maska būs labākais palīgs, lai iegūtu veselīgi skaistus matus un piepildītu visas Jūsu prasības. Tā nepadara matus smagus, taču padara tos spīdīgus, maigus un rūpēties par tiem ir daudz vieglāk kā iepriekš. Jūsu mati izskatīsies lieliski katru dienu visu dienu, piesaistot garāmgājēju uzmanību. Nekādas vajadzības pēc neglītām cepurēm, lai noslēptu matus. Ļaujiet saviem matiem plīvot brīvi un uzsūkt saules enerģiju.

Formulas sastāvā ir Urban Defence Pro – biotehnoloģiski aktīva sastāvdaļa -, kas sastāv no cukurainām makromolekulām, kas iegūtas dabīgā fermentācijas procesā, nevis sintezējot. Sastāvā ir arī Shine Fix Komplekss, kas sastāv no linsēklu ekstrakta, palīdz uzlabot matu spīdumu no saknītēm līdz matu galiņiem, un Color Fix Komplekss, kas satur UV filtru un antioksidantus, nodrošina izcilu krāsas aizsardzību.

Lietošana: Pēc matu izmazgāšanas ar Semi di Lino Diamante šampūnu, uzklāt masku visā matu garumā. Atstāt uz 5 minūtēm un tad noskalot.

Tilpums: 500ml

Produkta Detaļas
Alfaparf
PF016450
9 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
Pēc iedarbības
Barojošs
Matu nogludināšanai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Neatstāj pēdas
Nenoslogo matus
Nesalipina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisNormāliem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating maska (500ml)”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču