×

Insight Anti-Frizz mitrinoša maska (500ml)

13,64 €
Nogludinoša, mitrinoša maska, 500ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 13 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 13 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,13 € .


Apraksts

Mati, kas jau no dabas ir cirtaini, viļņaini vai kupli, var būt neticami skaisti, taču bieži vien tie var sagādāt neērtības, tiem ir nepieciešama īpaša aprūpe. It īpaši tajos gadījumos, kad kārojiet kādu īpašu matu griezumu vai matu sakārtojumu. Lai mati izskatītos veselīgi un skaisti būs nepieciešama Insight Anti-frizz maska. Šī maska padarīs kuplu un lokainu matu dzīvi daudz vienkāršāku. Tai ir patīkama un viskoza konsistence, kas viegli plūst pa matiem un starp matu šķipsnām. Tas ļauj maskai maksimāli efektīvi mitrināt, nogludināt matus un piedot tiem maigu apjomu.

Formula nodrošina intensīvu kopšanu, mīkstinot matu struktūru, kas padara matus daudz paklausīgākus un vieglāk kopjamus. Maska nostiprina matiņus, padarot tos veselīgākus un daudz izturīgākus, padarot to ieveidošanu drošāku un efektīvāku, pielāgotu Jūsu vēlmēm. Beidzot Jūs varat izmēģināt matus tieši tā kā Jūs to vēlaties. Izskatieties oriģināli. Izskatieties skaisti.

Lietošana: Uzklāt masku uz mitriem matiem, vienmērīgi izplatot to pa tiem. Atstāt uz 5 līdz 10 minūtēm. Rūpīgi noskalot.

Tilpums: 500ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
IAF011
13 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
Pēc iedarbībasMitrināšanai
Mīkstina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisLokainiem matiem
Nepaklausīgiem (rupjiem) matiem
Normāliem matiem
Pūkainiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Visiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Anti-Frizz mitrinoša maska (500ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču