×

Kadus Professional Color Radiance Post-Color stabilizators

20,42 €

Krāsas stabilizators krāsotiem matiem, 1000ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 20 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 20 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,20 € .


Apraksts

Pēc matu krāsošanas Jūsu mati ir visneaizsargātākie un, lai tie būtu pienācīgi pasargāti, Jums būs nepieciešama vislabākā matu aprūpe, vai vismaz tāda, kas īpaši paredzēta, lai parūpētos par matiem pēc salona procedūrām. Kadus Color Radiance Post-Color stabilizators ievērojami uzlabo krāsotu matu krāsu, saglabājot tās skaistumu un piesātinātību vēl ilgu laiku. Tas būs piemērots lietošanai gan salonā, gan arī mājas apstākļos, lieliska izvēle tonētiem matiem un matiem ar izceltām šķipsnām.

Stabilizators kārtīgi rūpējas par matiem, piedodot tiem spilgtumu un piesātinātu izskatu, aizsargā no kaitīgajiem UV stariem. Formula bagātināta ar gingko ekstraktu un aprikožu eļļu, kas nogludina matu kutikulu, ieslēdz struktūrā krāsas pigmentus, nodrošinot to, ka matu krāsa būs neticami skaista vēl ilgu laiku, bez jebkādām raizēm, ka tā varētu izbalēt saulē.

Lietošana: Izmantot pēc matu krāsošanas vai arī kā intensīvu masku. Uzklāt uz mitriem matiem un atstāt uz 5-19 minūtēm. Rūpīgi noskalot.

Tilpums: 1000ml

Produkta Detaļas
Kadus
81524998
10 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
Pēc iedarbībasKrāsas noturībai
Matu nogludināšanai
Saules aizsardzībai (UV filtrs)
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisKrāsotiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Kadus Professional Color Radiance Post-Color stabilizators”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču