×

Kadus Professional Sleek Smoother maska (750ml)

32,41 €

Maska matu taisnošanai, 750ml

Noliktavā pēdējās preces 1 gab.
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 32 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 32 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,32 € .


Apraksts

Ikviens sapņo par zīdainiem, gludiem un plūstošiem matiem. Tagad tam nav jāpaliek tikai par sapni. Pateicoties Kadus Sleek Smoother matu maskai ar tās avokado eļļas un kviešu asnu eļļas sastāvu, ir iespējams izlīdzināt pat visbojātākos matus. Šī matu maska iedarbojas daudz labāk kā jebkura citu matu maska Jūs esat izmēģinājuši, lai nolīdzinātu savus matus. Maska satur super slepenu formulētu sastāvdaļu Radialux, kas palīdz iztaisnot pat sašķeltos matu galiņus. Mēs saprotam, Jums ir slinkums viņus nogriezt vai nav vēlmes, ar šo masku Jums arī nevajag, tā atjaunos un nolīdzinās sašķeltos matu galiņu, ka pat Jūs tos nevarēsiet pamanīt. Kā papildus bonuss, šī matu maska padarīs Jūsu matus mīkstus un paklausīgus, un tas viss tikai aizņems 10 minūtes no Jūsu dienas.

Lietošana: Uzklāt matu masku uz matiem un atstāt uz 5 minūtēm. Kārtīgi izskalot. Dziļākam efektam, atstāt matu masku matos 10 minūtes.

Tilpums: 750ml

Produkta Detaļas
Kadus
81533477
1 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
SastāvdaļasAr vitamīniem
Pēc iedarbībasMatu galiņiem
Matu nogludināšanai
Mīkstina matus
Nenoslogo matus
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Kadus Professional Sleek Smoother maska (750ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču