×

Kadus Professional Visible Repair intensīva maska (750ml)

31,60 €

Intensīvi atjaunojoša maska bojātiem matiem, 750ml

Nav pieejams
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 31 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 31 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,31 € .


Apraksts

Kad esat pārāk aizrāvušies ar matu veidošanu katru dienu un pēc iespējas dažādākos veidos, parasti tas nozīmē, ka mati tiek kaut kā bojāti un uz to virsmas uzkrājas matu veidošanas produktu pārpalikumi. Karstie instrumenti, matu  veidošanas produkti un pārāk bieža matu krāsošana, var nelabvēlīgi ietekmēt Jūsu matu stāvokli. Galu galā mati izskatās kā vissausākais salmu kūlis, tie vairs nav grezni un spoži, pietrūkst dzīvības. Lai atrisinātu visas Jūsu problēmas vienā vēzienā,  Jums būs nepieciešama Kadus Visible Repair intensīvā maska. Tas ir burvīgs risinājums, kas ir tieši tas, kas nepieciešams, lai atjaunotu matus to sākotnējā skaistumā.

Šī maska būs ideāli piemērota bojātiem un grūti kontrolējamiem matiem. Formulā ir iekļauti patentētie Radialux mikro-joni, kas dziļi iekļūst matu struktūrā, atjaunojot bojātās vietas; pantenols mīkstina un nogludina matu kutikulu, padarot matus paklausīgākus un kārtīgi pabarotus. Maskai ir ļoti viegla formula, kas nenosver matus uz leju un kas nepadara matus taukainus. Tā ir piepildīta ar barojošām, dabīgām sastāvdaļām, kas ļaus Jūsu matiem spīdēt jau pēc pāris lietošanas reizēm.

Lietošana: Uzklāt masku uz mitriem matiem un atstāt uz 5 minūtēm. Rūpīgi noskalot.

Tilpums: 750ml

Produkta Detaļas
Kadus
maska750
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Kadus Professional Visible Repair intensīva maska (750ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču