×

Joico Blonde Life Brightening maska (150ml)

28,02 €

Matu maska blondu matu mirdzumam, 150ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 28 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 28 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,28 € .


Apraksts

Maskas parasti ir domātas, lai paslēptu lietas… bet tie noteikti nebūs Jūsu blondie mati, it īpaši, kad Jūs esat pavadījuši pāris minūtes ar blondas krāsas atjaunojošu formulu, kas ir ietverta Joico Blonde Life Brightening matu maskā. Tā tūlītēji mitrina kā arī mīkstina matus, liek Jūsu bālajiem matiem starot visā to skaistumā. Maska palīdz neitralizēt visus nevēlamos dzeltenos toņus un tā minerālu formula palīdz matiem atgūt zaudēto dzīvību. Jūsu mati nebūs taukaini, vai noslogoti…tie vienkārši iegūs maigu toni un dzidru izcilu izskatu.

Mūsu Bio-Advanced Peptīdu komplekss rekonstruē bojātos matus Eksotiskais maisījums ar Tamanu un Monoi eļļām, mitrina un cīnās ar matu pūkošanos, kā arī piedod matiem neticamu spīdumu jau pēc pirmās lietošanas reizes. Rezultāti uz blondiem matiem būs neticami.

Lieliska izvēle balinātiem, apstrādātiem vai izgaismotiem matiem. Speciāli iegūtiem.

Lietošana: Uzklāt masku pāris reizes nedēļā, pēc vajadzības, uz mitriem matiem. Atstāt matos uz 3-5 minūtēm un tad noskalot.

Tilpums: 150ml

Produkta Detaļas
JOICO
067292
6 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Blondiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Joico Blonde Life Brightening maska (150ml)”


.png .jpg .gif

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču