×

Artego Good Society 90 Free Shape matēta pasta

9,36 €

Matēta pasta ar vieglu fiksāciju, 100ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 9 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 9 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,09 € .


Apraksts

Artego Free Shape matēta pasta ar krēmīgu konsistenci, lai ieveidotu matu sakārtojumu, vidējas fiksācijas. Elastīga, viegli pārveidojama ar elegantu daļēji necaurspīdīgu efektu.

FREE SHAPE — matu kopšana, kas nosaka un atbalsta formu un stilu. Bagātināts ar specifiskām funkcionālām dabīgām aktīvām sastāvdaļām; Katrs produkts aizsargā un uzlabo matu izskatu, nostiprinot tos un padarot tos veselīgākus un dzīvīgākus, nenoslogojot tos.

SASTĀVDAĻAS:

  • CEOLĪTS: Termins, kas burtiski tulkots nozīmē "karsts vai verdošs akmens". Tas ir vulkānisks minerāls, kas iegūts no verdošas lavas un no jūras iesāļā ūdens. Tas satur Uguns enerģiju, Ūdens svaigumu un Zemes minerālu sastāvdaļas. Pateicoties tā detoksikācijas īpašībām, tas spēj absorbēt toksīnus un smagos metālus, tos notverot un izvadot. Ideāli piemērots kā līdzeklis pret piesārņojumu.
  • BAMBUSA OGLE: No bambusa iegūta kokogle ar attīrošām īpašībām spēj absorbēt minerālvielas, toksīnus, piemaisījumus un citas kaitīgas vielas, padarot matus stiprākus un veselīgākus.

Lietošana: Iemasēt starp plaukstām, uzklāt uz mitriem matiem un nofiksēt matu sakārtojumu. Kā finiša produktu ideāli piemērots uzklāšanai uz sausiem matiem.

Tilpums: 100ml

Produkta Detaļas
Artego
0165931
30 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsPastas
Fiksācijas līmenisVidējas fiksācijas
Pēc iedarbībasNeatstāj pēdas
Nenoslogo matus
Nesalipina matus
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Artego Good Society 90 Free Shape matēta pasta”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču