×

Insight Styling elastīga škiedrpasta

10,33 €
Elastīga šķiedrpasta ar vidēji stipru fiksāciju, 90ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 10 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 10 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,10 € .


Apraksts

Insight Styling elastīgā šķiedrpasta var kļūst par Jūsu labāko draugi, bet tikai tad, kad Jūs to izmēģināsiet un dosit iespēju tai sevi pierādīt. Tas būs ideāls palīgs pie ātras matu ieveidošanas, nemaz nenoslogojot matus. Izveidojiet stilīgu matu sakārtojumu tikai pāris sekundēs. Vai varbūt minūtēs, Viss atkarīgs kādu sakārtojumu Jūs vēlaties.  Šī pasta nesalīmēs matus, padarot to par uzticamu palīgu ‘nekārtīgiem’ matu sakārtojumiem.

Formulas sastāvā iekļauta organiskā olīveļļa, kurai piemīt stiprinošas un pret novecošanās īpašības, kas padara matus izturīgākus un veselīgākus; organisko saldo mandeļu ekstrakts, kas baro un mīkstina mats. Šī pasta ir pilnīgi droša jebkuriem matiem un galvas ādai, jo tā nesatur alergēnus un kairinātājus. Piemērota pat jūtīgai galvas ādai.

Lietošana: Izplatīt nelielu daudzumu produktu starp pirkstiem. Uzklāt uz matiem, izbraucot cauri ar pirkstiem, “ķemmējot”. Gludi izķemmējiet vai sajauciet savus matus, atkarībā no vēlamā efekta.

Tilpums: 90ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
I070
11 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsPastas
Fiksācijas līmenisStipras fiksācijas
Vidējas fiksācijas
Pēc iedarbībasApjomam
Neatstāj pēdas
Nenoslogo matus
Nesalipina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Īsiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Styling elastīga škiedrpasta”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču