×

Wella Professionals EIMI Shape Control putas (300ml)

17,81 €
Veidošanas putas ar stipru fiksāciju, 300ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 17 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 17 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,17 € .


Apraksts

Izcils matu apjoms, izcils matu sakārtojums, izcila fiksācija. Vai Jūs esat cilvēks, kas tiecas pēc izcilības katru reizi? Mums ir “izcils” risinājums tieši Jums – Wella EIMI Shape Control matu putas. Tās būs labs draugs jebkurā situācijā, kas Jūsu matu sakārtojumam ir nepieciešams neliels apjoms un ir nepieciešams nofiksēt to uz visu dienu, stipra fiksācija ir tikai bonuss. Padariet jebkuru frizūru brīnišķīgu un skaistu, neskatoties uz to cik sarežģītas tās ir, Jūsu mati paliks apjomīgi un kopti visas dienas garumā.

Šīs matu putas ir paredzētais darbam ar mitriem matiem un kopā ar matu žāvētāju tas ļauj sasniegt izcilu matu apjomu un dabīgu fiksāciju. Pārveidojiet savus matus bez papildus kaitējuma tiem. Nenosver matus uz leju un nesalīmē tos kopā, taču piedod tiem maigu spīdumu. Pateicoties papildus komponentēm formulā, putas ir lielisks līdzeklis ar termo aizsardzību, kas pasargās matus to veidošanas laikā un to ir ļoti viegli noņemt no matiem ar ķemmes palīdzību, vai arī vienkārši izmazgājot tos ar šampūnu.

Fiksācijas pakāpe: 4

Lietošana: Pirms lietošanas sakratīt. Vienmērīgi izplatīt mitros matos, sākot no matu saknēm līdz matu galiņiem. Izžāvēt matus ar fēnu vieglam, dabīgam izskatam.

Tilpums: 300ml

Produkta Detaļas
Wella
81511653
8 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsPutas
Fiksācijas līmenisĻoti stipras fiksācijas
Pēc iedarbībasApjomam
Neatstāj pēdas
Nenoslogo matus
Nesalipina matus
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Wella Professionals EIMI Shape Control putas (300ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču