×

Wella Professionals EIMI Root Shoot putas (75ml)

9,71 €

Putas piesakņu apjomam, 75ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 9 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 9 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,09 € .


Apraksts

Visas sievietes vēlas skaistus un apjomīgus matus, un labāko apjomu var iegūt tieši pie matu saknēm. Tieši Wella EIMI Root Shoot putas ir tas, kas Jums vajadzīgs. Precizitāte, apjoms pie matu saknēm un maksimālā aizsardzība stilizēšanai ar karstajiem instrumentiem. Pateicoties gaisīgajai putu konsistencei to ir ļoti patīkami lietot un pateicoties ērtajam aplikatoram, to ir ļoti viegli un precīzi uzklāt vietās, kur tas ir nepieciešams. Precīzais pielietojums nodrošina to, ka mati tiek pacelti tieši pie matu saknēm, iegūstot maksimālo apjomu pat visplānākajiem matiem.

Šīs putas viegli izplatās pa matiem tos papildus nenoslogojot vai salipinot kopā. Viegli ieskauj katru matu šķipsniņu, nodrošinot matiem maigumu apjomu un aizsargājot tos no karstuma un izžūšanas veidošanas procesos.

Fiksācijas pakāpe: 2

Lietošana: Sakratīt, izsmidzināt un ieveidot. Uzklāt uz mitriem matiem, tieši uz matu saknēm, un tad izžāvēt ar fēnu pēc savas izvēles.

Tilpums: 75ml

Produkta Detaļas
Wella
81519219
3 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsPutas
Fiksācijas līmenisElastīgas fiksācijas
Vieglas fiksācijas
Pēc iedarbībasApjomam
Neatstāj pēdas
Nenoslogo matus
Nesalipina matus
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Wella Professionals EIMI Root Shoot putas (75ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču