×

Olivia Garden Bamboo Touch Detangle M matu suka

8,93 €

Matu suka veidota no dabīgā bambusa

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 8 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 8 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,08 € .


Apraksts

Olivia Garden Bamboo Touch Detangle M matu sukai ir bambusa pamatne, kas ir īpaši izturīga un viegla. Lieliski piemērota visu veidu dabīgo matu un pieaudzētu matu veidošanai un ikdienas kopšanai. Turklāt matu suka noņem statisko elektrību un tai piemīt antibakteriāla iedarbība. Rokturis ir aprīkots ar caurumu matu sukas pakarināšanai.

Dabīgie mežacūkas sari padara matus gludus ķemmēšanas laikā un piešķir tiem spīdumu un apjomu, maigi stimulējot galvas ādu. Antistatiskie un ar jonu uzlādētie neilona sari efektīvi novērš matu elektrizēšanos, tiem ir noapaļoti gali un tie netraumē galvas ādu.

Bambusa profesionālās matu sukas ir stiprākas, vieglākas un izturīgākas nekā parastā koka. Bambuss ir videi draudzīgāks materiāls nekā parastais koks. Tas izaug 20 metrus tikai 4 gados, savukārt parastam kokam tam būs nepieciešami no 25 līdz 60 gadiem. Turklāt bambuss ir par 15% stiprāks nekā kļava un par 30% vieglāks nekā ozolu. Bambusa izmantošana ražošanā palīdz saglabāt mūsu planētas mežus un ekoloģiju neskartus.

Produkta Detaļas
Olivia Garden
ID1680
49 gab.
Jauns

Produkta info

AksesuāriMatu sukas
SariKombinētie sari
Matu sukas tipsCits
Ķemmēšanai/Atšķetināšanai
MateriālsBambuss
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Olivia Garden Bamboo Touch Detangle M matu suka”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču