×

Olivia Garden EcoHair Detangler matu suka

9,53 € 7,62 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Suka matu atšķetināšanai ar jona neilona sariem

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 7 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 7 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,07 € .


KODS: BR-EH1PC-00DET
Apraksts

Daudzi cilvēki ir dzirdējuši par bambusa koka priekšrocībām, un, ja viņi nav dzirdējuši, viņi noteikti dzirdēs par to tagad. Olivia Garden neatpaliek no pasaules modes tendencēm un tāpēc piedāvā matu suku, kas ir izgatavota no stipra bambusa koka, nodrošinot efektīvu matu kopšanu visiem matu tipiem.

Šī matu suka ir veidota no jonizētiem neilona sariņiem, kas nodrošina antistatisku efektu un nodrošinās vieglāku un ātrāku matu ieveidošanu. Sariņu galiņi ir noapaļoti, tas nozīmē, ka tie būs maigi uz Jūsu galvas ādas, maigi atšķetinot matus.

Bambusa kokam piemīt antibakteriālas un pret alerģiskas īpašības. Viegla galvas masāža ar šo matu suku palīdzēs ar asins cirkulāciju galvas ādā, paātrinot matu augšanu un ļaujot jaunajiem matiņiem augt daudz stiprākiem. Pateicoties matu sukas spilventiņa un sariņu jonizācijai, laika gaitā mati paliks spīdīgāki un gludāki.

Produkta Detaļas
Olivia Garden
BR-EH1PC-00DET
60 gab.
Jauns

Produkta info

AksesuāriMatu sukas
SariNeilona sari
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Olivia Garden EcoHair Detangler matu suka”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču