×

Olivia Garden EcoHair Combo matu suka

11,44 € 9,15 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Matu suka ar kombinētajiem sariņiem

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 9 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 9 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,09 € .


KODS: BR-EH1PC-000CO
Apraksts

Olivia Garden ir profesionālu matu suku kompānija, kas precīzi zina, kas Jums ir nepieciešamas, lai tiktu galā ar Jūsu matiem. EcoHair Combo ir masāžas ķemme, kas izgatavota no bambusa, būs ideāls palīgs matu ķemmēšanā un atšķetināšanā. Matu suka palīdzēs gan ar matu ķemmēšanu, gan arī ar to ieveidošanu. Dabīgie meža kuiļa sari kombinēti ar neilona sariņiem nodrošina labāku saķeri un padara matu ķemmēšanu par izpriecu. Pateicoties jonizācijas efektam, mati paliks spīdīgāki un izskatīsies veselīgāki.

Matu suka ir izgatavota no dabīgajiem materiāliem, kas samazina statisko elektrību un baktēriju uzkrāšanos uz galvas ādas. Viegla galvas masāža ar šo matu suku palīdzēs ar asins cirkulāciju galvas ādā, paātrinot matu augšanu un ļaujot jaunajiem matiņiem augt daudz stiprākiem. Matu suka ir piemērota jebkura tipa un garuma matiem. Tā atradīs savu pielietojumu jebkurā mājā un salonā, galu galā matu kopšana sākas tieši ar matu suku.

Produkta Detaļas
Olivia Garden
BR-EH1PC-000CO
16 gab.
Jauns

Produkta info

AksesuāriMatu sukas
SariKombinētie sari
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Olivia Garden EcoHair Combo matu suka”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču