×

KACH One1Pro matu taisnotājs

144,63 €

Profesionāls matu taisnotājs

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 144 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 144 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 1,44 € .


Apraksts

Jaunums no KACH! KACH One1Pro matu taisnotājs visiem matu tipiem. Veidots veselīgākai matu taisnošanai, salīdzinājumā ar tradicionālajiem matu taisnotājiem.

Taisnotāja platēm ir iebūvētas zaļas silikona gumijas, kas palīdzēs saglabāt matu optimālo, dabīgo mitruma līmeni. Savukārt negatīvie joni, ko izplata plates, nodrošinās matu mitrināšanu līdz pat matu kutikulai un samazinās matu pūkošanos. Plates ir arī aprīkotas ar infrasarkano siltumu, kas palīdzēs noslēgt matu kutikulu visā matu garumā, nodrošinot maksimālu matu spīdumu un kondicionēšanu.

Taisnotājs ir aprīkots ar 5X tehnoloģiju – uz visām pusēm peldošas plates. Platēm ir dubults platums, salīdzinot ar citiem taisnotājiem, kas nodrošina ērtāku darbošanos un ātrāku rezultātu. Tās ir pārklātas ar īpašu nanotitāna zelta pārklājumu, kas ir īpaši saudzīgs matiem un respektē to integritāti.

Temperatūra ir regulējama ar pogām uz korpusa un tiek attēlota uz digitālā LCD displeja (100-235°C). Taisnu matu rezultātu jau ir iespējams panākt pie 100°C!

Produkta Detaļas
KACH
SSNSER61
343 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiTaisnotāji
Atsauksmes(1)

Atsauksmes

Preces vērtējums:
1 vidējais, pamatojoties uz 1 vērtējuma.

Katrīna 18.09.2023

Kach taisnotājs

Esmu ļoti vīlusies. Silikona gumijās, kas ir taisnotājam pa vidu saķeras matu veidošanas līdzekļi. Tos ir ļoti grūti iztīrīt no tām gumijām. Lai iztaisnotu matus, viena šķipsna jātaisno vairākas reizes.

Vai šī atsauksme bija noderīga?

Jūs novērtējat “KACH One1Pro matu taisnotājs”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču