×

Moser CeraLine Black matu taisnotājs

59,41 €

Profesionāls matu taisnotājs

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 59 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 59 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,59 € .


Apraksts

Moser CeraLine Black ir profesionāls taisnotājs ar keramikas-turmalīna pārklājumu skārienjūtīgu displeju temperatūras kontrolei. Taisnotājs ir vācu inženieru izstrādājums un tas būs ideāli piemērots gan darbībai salonā, gan arī mājas apstākļos.

Turmalīns nodrošina maigu taisnošanu un vieglu slīdēšanu pa matiem visā to garumā. Keramiskais pārklājums savukārt samazina matu elektrizēšanos, padara matus vieglāk pārvaldāmus (mati mazāk piņķerējas) un nodrošina zīdainu gludumu, pateicoties vienmērīgajai sildīšanai.

Keramisko-turmalīna peldošo plākšņu noapaļotās malas tiek izmantotas radošiem matu sakārtojumiem, matu taisnošanai vai dabīgām cirtām, lokām. Keramisko plākšņu iegarenie sildelementi tiek izmantoti ar platām vai vidējām matu šķipsnām, saīsinot matu taisnošanas laiku.

Temperatūra tiek mainīta ar pieskārienam jūtīgām pogām un ir iespējamas 5 pozīcijas, 150, 170, 190, 210 un 230°, kas tiek attēloti uz LED displeja.

Lai plāksnes sasniegtu darba temperatūru, nepieciešamas 25 sekundes: pateicoties Super Quick tehnoloģijai, taisnotājs ir gandrīz tūlītēji gatavs lietošanai.

Taisnotājs ir aprīkots ar papildus drošības funkciju “Automātiskā izslēgšanās”, tas automātiski izslēdzas pēc 60 minūtēm.

Taisnotāja korpuss ir izgatavots no plastmasas, kas ir izturīga pret augstām temperatūrām. Instruments ērti ietilpst rokā un nedaudz padziļinātā on/off poga novērš nejaušu pogas nospiešanu.

Spriegums: 1000-240V, 50/60 Hz

Jauda: 43-47 W

Informācijas sistēma: LED displejs

Kabeļa garums: 2.7 m

Temperatūras līmenis: Regulējams

Uzsilšanas laiks: 25 sek.

Darba temperatūra: 150°C - 230°C

Plates: peldošās 25x100 mm, keramikas-turmalīna pārklājums

Svars: 210g

Produkta Detaļas
Moser
4466-0051
24 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiTaisnotāji
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Moser CeraLine Black matu taisnotājs”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču