×

BaByliss PRO 4ARTISTS ElipStyle matu taisnotājs

158,62 €

Profesionāls matu taisnotājs

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 158 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 158 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 1,58 € .


Apraksts

Mēs esam priecīgi iepazīstināt Jūs ar jaunāko 4Artists sērijas modeli - BaByliss PRO BAB3500E ElipStyle matu taisnotāju. Vēl ērtāks un vieglāks darbs, vēl lielāka daudzpusība un uzticamība, vēl vairāk rezultātu – tāda ir ideja radot šo modeli!. ElipStyle modeļa pamatā ir Elipsis modelis. Jaunajam modelim ir tāda pati ekskluzīvā forma, lai iegūtu oriģinālas lokas un matu taisnošanas process būtu maksimāli vienkāršs un viegls.

BAB3500E ir aprīkots ar titāna pārklājumu peldošajām platēm, kuru izmēri ir 31 x 110 mm. Titāna plates nodrošina lielisku siltuma pārnesi, lai Jūs iegūtu ilgnoturīgus rezultātus pat pie zemas temperatūras, kas būs īpaši vērtīgi trauslu un plānu matu īpašniekiem. Atgādinām, ka peldošā plašu sistēma nodrošina to, ka plates lieliski pieguļ viena otrai neatkarīgi no taisnojamās vai lokojamās matu šķipsnas biezuma, kā arī vienmērīgi sadala spiedienu, nodrošinot mazāk traumējošu, bojājušu matu taisnošanu.

ElipStyle taisnotājs ir aprīkots ar jaunākās paaudzes jonizācijas sistēmu un noteikti spēs parūpēties par matu skaistumu un veselību tā lietošanas laikā. Spēcīgais jonu ģenerators nodrošina augstas intensitātes negatīvos jonus, kas noslēdz matu kutikulu, vienlaikus saglabājot matu dabisko mitrumu. Pēc ieveidošanas mati izskatās gludāki, maigāki un spīdīgāki.

Plašu sildīšanas temperatūras regulēšanas sistēma tiek realizēta, izmantojot elektronisko termostatu ar 5 temperatūras režīmiem: 150, 170, 190, 210 un 230°C. Tādējādi taisnotājs būs piemērots darbam ar jebkuru matu tipu. ElipStyle ir lielisks instruments tādām tehniskajām procedūrām kā keratīna taisnošana, brazīliešu taisnošana, botokss u.c.

Ar BaByliss PRO ElipStyle Jūs varat strādāt ātri, jo sildīšanas plates ir veidotas, izmantojot Full Wave Thermal Science tehnoloģiju: augsta blīvuma dubultās keramikas sildelements, kas nodrošina lielāku jaudu, padara ElipStyle par 20% ātrāku nekā labākie profesionālie taisnotāji tirgū. Šis sildelements nodrošina arī izcilu siltuma sadali pa visu plašu virsmu un nodrošina tūlītēju siltuma atgūšanu, lai uzturētu nemainīgu temperatūru.

BaByliss PRO BAB3500E ElipStyle priekšrocības:

  • Augstas efektivitātes ekskluzīvas sērijas taisnotājs
  • Full Wave Thermal Science titāna plates – 31 x 110 mm
  • Peldošo plašu sistēma
  • Jonizācijas tehnoloģija
  • Elektroniskais termostats 5 temperatūras režīmi: 150, 170, 190, 210 un 230°C
  • Nerūsējošā tērauda elipses veida korpuss
  • Slēdzene platēm
  • Ļauj iztaisnot matus un veidot lokas
  • Profesionāls, rotējošs vads 3 m garumā

Komplektā iekļauts:

  • Termoaizsardzības cimds
  • Soma uzglabāšanai un pārnēsāšanai

Produkta Detaļas
BaByliss PRO
BAB3500E
10 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiTaisnotāji
MateriālsTitāns
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “BaByliss PRO 4ARTISTS ElipStyle matu taisnotājs”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču