×

Fanola No Yellow oksidants

8,50 €

Violets oksidants pret dzelteno apakštoni, 1000ml

Procents

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 8 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 8 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,08 € .


Apraksts

Violetais oksidants kombinācijā ar krēmkrāsām un balinošajiem līdzekļiem no No Yellow līnijas palīdz neitralizēt un samazināt siltos apakštoņus.

Violetais oksidants 5 vol. ir ideāli piemērots tonēšanas un pakāpeniskas balināšanas pakalpojumiem. Sajaucot ar toneri, tas palīdz uzturēt pareizu pigmenta iegulšanu, nebalina dabisko melanīnu un uzlabo silto toņu neitralizējošo darbību. Sajaucot ar balinātājiem, tas nodrošina dabisku un pakāpenisku balināšanu (“saules skūpsts” efekts)

Violetais oksidants 25 vol., sajaukts ar krēmkrāsu, ir ideāli piemērots sirmu matu nosegšanai un toņa paaugstināšanai. Tas garantē izcilu balinošo efektu, kas var veicināt aukstā toņa iegulšanu. Sajaukts ar balinātāju, tas ļauj sasniegt perfektu līdzsvaru starp noturēšanas laiku un balināšanas līmeni, balinot vairāk nekā līdzvērtīgs 20 vol. oksidants, padarot balināšanu ātrāku un spilgtāku. To var sajaukt ar ML.00 vieglai krāsas noņemšanai un dažu minūšu laikā maskēt ataugušās saknītēs starp balinošajiem pakalpojumiem.

Lietošana: Izmantot, lai sajauktu ar krēmkrāsām vai balinošajiem līdzekļiem.

Tilpums: 1000ml

Produkta Detaļas
Fanola
1076082
49 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsOksidanti
Pēc iedarbībasPret dzelteno toni

Specifiskie Kodi

ean138008277760827
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Fanola No Yellow oksidants”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču