×

Kadus Professional Blondes Unlimited oksidants

15,27 €

Oksidants - 6%, 9%, 12%, 1000ml

Procents

Nav pieejams
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 15 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 15 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,15 € .


Apraksts

Kadus Blondes Unlimited ir profesionāls produkts matu balināšanai. Ideāli piemērots brīvroku tehnikām, neizmantojot foliju, ļauj sasniegt perfekti kontrolētus rezultātus un par 6 toņiem gaišākus matus. Blondes Unlimited pulverim ir īpaša sastāvdaļa – kaolīns –, ko var aktivizēt ar Blondes Unlimited oksidanta (6%, 9%, 12%) īpašajām sastāvdaļām. Šī sistēma ir piemērota tikai matiem un matu šķipsnām, kam nepieciešama balināšana. Maisījuma krēmveidīgā konsistence nodrošina vieglu un precīzu lietošanu, maisījumam nenotekot no matiem. Pateicoties īpašajai formulai, tikai mati, kas ir pārklāti ar Blondes Unlimited maisījumu tiks izbalināti, apkārt esošie mati paliks neskarti.

Lietošana: Atkarībā no vēlamā balinošā efekta un maisījuma konsistences, sajaukt Blondes Unlimited pulveri kopā ar oksidantu no šīs pašas sērijas. Jaukšanas proporcija ir no 1:1 līdz 1:3. Ieteicamā proporcija visvienkāršākajai un efektīvākajai lietošanai ir 1:2.

Tilpums: 1000ml

Produkta Detaļas
Kadus
81605027
Jauns

Produkta info

Produkta tipsOksidanti
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Kadus Professional Blondes Unlimited oksidants”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču