×

Montibello Treat Naturtech Hair-Loss Control Chronos ampulas (7ml)

1,68 € 2,80 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Ampulas pret matu izkrišanu, 7ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 1 lojalitātes punktam . Jūsu grozā būs kopā 1 punkts ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,01 € .


Apraksts

Treat Naturtech Hair-Loss Control Chronos ampulas ir intensīva ārtēšanas terapija galvas ādai. Speciāli izstrādāts, lai cīnītos ar iedzimtu matu izkrišanu. Testēts, rezultāti ir redzami jau 6 nedēļās (uzlabo mata piestiprināšnās vietu [96%]; pagarina mata dzīves ciklu [100%]; aptur matu izkrišanu [96%]; piešķir lielāka matu apjoma izskatu [72%]). Rezultāts ir spēcīgāki, biezāki un izturīgāki mati un aisargāts matu kopums.

Tehnoloģija: Dual Stem Cell Complex Energy booster, kas palīdz stimulēt galvas ādu un cīnās ar matu izkrišanu, kas ir iedzimta.

Lietošana: Pirms lietošanas sakratīt. Atvērt ampulas vāciņu un piestiprināt uzgali ampulas sastāva pilināšanai. Izmazgāt matus ar Treat Naturtech Hair-Loss Control Chronos šampūnu un nosusināt matus ar dvieli. Uzpilināt ampulas sastāvu uz galvas ādas, kuru visvairāk ir skārusi matu izkrišanas problēma. Beigās nosusināt un izķemmēt matus kā parasti.

Ārstēšanas terapijas ilgums: Ātri progresējušai matu izkrišanai, piemērot 1 ampulu dienā 6 - 24 nedēļas. Mērenam matu zudumam 3 ampulas nedēļā vismaz 6 nedēļas.

Tilpums: 7ml

Produkta Detaļas
Montibello
MOP0369A
35 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsSerumi
Pēc iedarbībasApjomam
Galvas ādas attīrīšanai
Matu stiprināšanai
Pret matu izkrišanu
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Plāniem matiem
Visiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Montibello Treat Naturtech Hair-Loss Control Chronos ampulas (7ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču