×

Kadus Professional Purifying šampūns

8,42 €

Attīrošs šampūns taukainiem matiem, 250ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 8 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 8 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,08 € .


Apraksts

Taukaini mati var sagādāt daudz nepatikšanas to īpašniekiem, tie ir noteikti jāmazgā biežāk kā sausi vai normāli mati. Ja vēlaties taukainu matu izskatu, nemazgājiet tos! Taču mēs nevaram atrast laiku, kad taukaini mati izskatītos lieliski. Lai parūpētos par taukainiem matiem un galvas ādu, Jums būs nepieciešams īpašs matu kopšanas līdzeklis, un šāds līdzeklis var būt Kadus Scalp Purifying šampūnā. Tas maigi attīra matus un galvas ādu, novēršot matu taukainumu un piedodot matiem apjomīgu un veselīgu izskatu. Pateicoties šampūna biezajai konsistencei, to ir ļoti viegli uzklāt un tik pat viegli izmazgāt.

Formulas sastāvā ir dažādas aktīvās sastāvdaļas – žožobas eļļa, baltās tējas ekstrakts, kofeīns, mentols –, kas tūlītēji atsvaidzina galvas ādu un tai pat laikā arī attīra to un pasargā no vides negatīvās ietekmes. Regulāri lietojot, mati paliks tīrāki, skaistāki un dabīgi spīdīgi.

Lietošana: Uzklāt šampūnu uz mitriem matiem un galvas ādas. Rūpīgi noskalot.

Tilpums: 250ml

Produkta Detaļas
Kadus
81524967
6 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
SastāvdaļasAr žožoba eļļu
Pēc iedarbībasAttīrošs
Galvas ādas attīrīšanai
Matu tips/stāvoklisTaukainiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Kadus Professional Purifying šampūns”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču