×

Erreelle Glamour Zero Yellow šampūns

8,28 €

Šampūns pret dzelteno toni, 250ml

Noliktavā pēdējās preces 2 gab.
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 8 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 8 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,08 € .


KODS: GLAM.C3001
Apraksts

Erreelle Yellow Zero Shampoo - šampūns pret dzelteno apakštoni gaišiem un balinātiem matiem. Profesionāli līdzsvarota pigmentu kombinācija viegli iekļūst matu struktūrā un tiek nofiksēta, ātri un efektīvi slēpjot dzelteno krāsu; ilgstoši lietojot, novērš dzeltenumu, kas var rasties sliktas kvalitātes ūdens ietekmē. Nodrošina vēsu toni visiem īpaši gaišajiem un gaišajiem blondajiem toņiem, noņem dzeltenos un netīros vara toņus. Šampūnam ir maigs attīrošs efekts, izlīdzina matu zvīņas, novērš matu sapiņķerēšanos, elektrizāciju un pigmentu izskalošanos, padara matus dabīgi spīdīgus. Palīdz apkarot nevēlamo dzelteno toni pēc balināšanas un šķipsnu balināšanas.

Lietošana: Uzklājiet šampūnu uz mitriem matiem bez papildus ūdens pievienošanas. Maigi iemasējiet līdz izveidojas putas, fokusējieties uz visdzeltenākajām vietām. Atstāt uz pāris munūtēm un tad rūpīgi izskalot. Ja nepieciešamas, atšķaidiet šampūnu un atkārtojiet procedūru. Izmantojiet cimdus vai nomazgājiet rokas uzreiz pēc šampūna uzklāšanas.

Tilpums: 250ml

Produkta Detaļas
erreelle
GLAM.C3001
2 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasAttīrošs
Atvieglo ķemmēšanu
Matu nogludināšanai
Pret dzelteno toni
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Krāsotiem matiem
Normāliem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Erreelle Glamour Zero Yellow šampūns”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču