×

L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox šampūns (300ml)

23,97 €

Šampūns pret metālu uzkrāšanos matos, 300ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 23 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 23 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,23 € .


Apraksts

Pēc krāsošanas vai balināšanas mati kļūst poraināki un ir pakļauti straujākai metālu uzkrāšanai matos. Tāpēc ir svarīgi izvēlēties pareizos matu kopšanas produktus mājas apstākļos, kas palīdzēs novērst metālu uzkrāšanos. Metal Detox ir novatoriska produktu sērija, kas izstrādāta sadarbībā ar labākajiem stilistiem un zinātniekiem visā pasaulē. Sērijas galvenais darbības mērķis ir neitralizēt vara metāla daļiņas, kas uzkrājas mata garozā.

L'Oreal Metal Detox profesionālais matus attīrošais šampūns pret metāla uzkrāšanos pavērs jaunas efektivitātes dimensijas un matu kopšanas iespējas mājas apstākļos. Šampūnam ir blīva tekstūra, tas putojas, viegli izplatās pa matiem un tik pat viegli noskalojas. Formula nesatur sulfātus, maigi iedarbojas uz krāsotiem, šķipsnās balinātiem vai pilnībā balinātiem matiem un efektīvi noņem metāla uzkrājumus no matiem. Palīdz atjaunot matu spīdumu un elastību.

Lietošana: Uzklāt nelielu daudzumu šampūna uz mitriem matiem, ieputot. Atstāt uz pāris minūtēm un tad rūpīgi izskalot ar lielu daudzumu silta ūdens.

Tilpums: 300ml

Produkta Detaļas
0158078
9 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
SastāvdaļasBez SLS/SLES sulfātiem
Pēc iedarbībasAizsardzībai
Attīrošs
Krāsas noturībai
Mīkstina matus
Saules aizsardzībai (UV filtrs)
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Krāsotiem matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox šampūns (300ml)”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču