×

L'Oreal Professionnel Serie Expert Inforcer šampūns (300ml)

17,55 €

Stiprinošs šampūns trausliem matiem, 300ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 17 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 17 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,17 € .


Apraksts

Mūsu mati katru dienu ir pakļauti negatīvām ārējām ietekmēm – ķemmēšana, blīvas elastīgās gumijas, augstas temperatūras. Tas viss pavājina matus, padara tos plānus, sausus un samazina to blīvumu. L'Oreal Inforcer šampūns maigi attīra trauslos, sapiņķerējušos matus, piedod tiem spīdumu, neizžāvē tos un sagatavo matus turpmākai kopšanai. Unikālā vitamīna B6 un biotīna kombinācija redzami pārveido matus un nostiprina to struktūru visā matu garumā. Rezultāts ir mazāk trausli, spīdīgāki un blīvāki mati.

Tagad visu Serie Expert produktu iepakojums ir 100% pārstrādājams, izņemot vāciņu un etiķeti. L'Oreal Professionnel jau 110 gadus rūpējas par sieviešu matu skaistumu: Parīzē radītais zīmols ir franču elegances iemiesojums.

Lietošana: Uzklājiet nelielu daudzumu šampūna uz mitriem matiem, iemasējiet putās. Atstājiet to kādu laiku, pēc tam nomazgājiet ar lielu daudzumu silta ūdens.

Tilpums: 300ml

Produkta Detaļas
6975259
14 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasBarojošs
Matu stiprināšanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Nepaklausīgiem (rupjiem) matiem
Plāniem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “L'Oreal Professionnel Serie Expert Inforcer šampūns (300ml)”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču