×

Schwarzkopf Professional Bonacure Q10+ Time Restore šampūns (1000ml)

24,70 €

Šampūns nobriedušiem matiem, 1000ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 24 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 24 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,24 € .


Apraksts

Katrs matiņš ir veidots no 95% keratīna un katru gadu samazināt saražotais dabīgais keratīns. Tāpēc paliekot vecākiem, mati var kļūt vāji, trausli un sausi, tiem ir nepieciešama īpaša aprūpe. Pievienojiet šim kokteilim nobriedušus matus, kuriem ir nepieciešama intensīva mitrināšana, un tagad Jums noteikti būs nepieciešams kaut kas ļoti īpašs, lai parūpētos par saviem matiem.

Q10+ TIME RESTORE nodrošina matiem 100% elastību un noturību, tas nostiprina, mitrina un pasargā matus no izkrišanas. Tas stimulē keratīna veidošanos un padara matus apjomīgākus, maigākus un piedod tiem papildus spīdumu.

Nākamās paaudzes tīras un progresīvas tehnoloģijas ar jauno Vegan Care kompleksu: Vegan Keratin un Cell Equalizer tehnoloģijas kopā ar ādu kopjošajām sastāvdaļam garantē veselīgus, skaistus matus pilnīgi visiem matu tipiem.
Jaunā 100% vegānā profesionālā formula, nesatur sulfātus, silikonus, parabēnus, minerāleļļas, ftalātus, mikroplastmasu un mākslīgās krāsvielas, ar augstu bioloģiskās noārdīšanās līmeni, biodegradējama.
Tīrs no iekšpuses un ārpuses: jaunais iepakojums ir draudzīgs planētai, pilnībā pārstrādājams un izgatavots no līdz pat 97% pārstrādātas plastmasas.

Lietošana: Uzklāt šampūnu uz mitriem matiem, atstāt uz 1-2 minūtēm un tad noskalot. Ja ir nepieciešams, atkārtot procedūru.

Tilpums: 1000ml

Produkta Detaļas
HP26596
8 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
SastāvdaļasBez SLS/SLES sulfātiem
Bez parabēniem
Bez silikoniem
Matu tips/stāvoklisSirmiem (nobriedušiem) matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Schwarzkopf Professional Bonacure Q10+ Time Restore šampūns (1000ml)”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču