×

Schwarzkopf Professional Bonacure Creatine Volume Boost šampūns (1000ml)

24,70 €

Apjoma šampūns plāniem matiem, 1000ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 24 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 24 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,24 € .


Apraksts

Apjoms un blīvums ir vislielākā prioritāte gan ikdienā, gan arī apmeklējot salonu. CREATINE VOLUME BOOST sērija būs īpaši efektīva pat uz ļoti plāniem un vājiem matiem. Vieglā formula maigi parūpējas pat matiem, sniedzot tiem neticami lielu piesakņu apjomu, elastību un burvīgu spīdumu. Mati izskatās blīvāki un apjomīgāki līdz pat 3 dienām, tiem tiek 100% uzlabots apjoms un dabīgais spīdums.

Schwarzkopf Professional Bonacure Volume Boost šampūns ir maigas iedarbības šampūns, kas paredzēts smalkiem un normāliem matiem, kas piešķir apjomu matiem, vienlaikus tos attīrot.

Jaunā bezsvara formula piešķir apjomu katrai matu šķipsnai, uzlabojot matu iekšējās struktūras izturību. Laika gaitā šis rezultāts rada pilnīgāku matu izskatu un lielāku apjomu. Care Polymers komplekss darbojas, lai vienlaikus uzlabotu vispārējo matu elastību, novēršot smalku matu lūšanu, kā arī novēršot matu pūkošanos, kas padara matus vieglāk pārvaldāmus.

Nākamās paaudzes tīras un progresīvas tehnoloģijas ar jauno Vegan Care kompleksu: Vegan Keratin un Cell Equalizer tehnoloģijas kopā ar ādu kopjošajām sastāvdaļam garantē veselīgus, skaistus matus pilnīgi visiem matu tipiem.
Jaunā 100% vegānā profesionālā formula, nesatur sulfātus, silikonus, parabēnus, minerāleļļas, ftalātus, mikroplastmasu un mākslīgās krāsvielas, ar augstu bioloģiskās noārdīšanās līmeni, biodegradējama.
Tīrs no iekšpuses un ārpuses: jaunais iepakojums ir draudzīgs planētai, pilnībā pārstrādājams un izgatavots no līdz pat 97% pārstrādātas plastmasas.

Lietošana: Uzklāt šampūnu uz mitriem matiem un ieputot. Atstāt uz 1-2 minūtēm un tad rūpīgi noskalot. Lai panāktu labāku rezultātu, izmantot kopā ar Collagen Volume Boost putoto kondicionieri.

Tilpums: 1000ml

Produkta Detaļas
HP24851
6 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
SastāvdaļasBez SLS/SLES sulfātiem
Bez parabēniem
Bez silikoniem
Pēc iedarbībasApjomam
Atvieglo ķemmēšanu
Matu stiprināšanai
Mīkstina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisNormāliem matiem
Plāniem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Schwarzkopf Professional Bonacure Creatine Volume Boost šampūns (1000ml)”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču