×

Artego Good Society 46 Nourishing šampūns (250ml)

7,62 €

Barojošs un atjaunojošs šampūns, 250ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 7 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 7 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,07 € .


Apraksts

Artego Nourishing šampūns maigi attīra un vienlaikus baro galvas ādu un matus. Šampūnam piemīt mīkstinošas un atjaunojošas īpašības, tas atjauno hidrolipīdu plēvi, kas stiprina un aizsargā matu šķiedru.

NOURISHING – līnija, kas rūpējas par plāniem, blāviem un trausliem matiem, tos atdzīvinot. Dziļi baro galvas ādu un matus, atjauno mitrumu, apjomu, piešķir spīdumu, elastību, vitalitāti un maigumu. Tā izveido bioaktīvu plēvi ap matu šķiedru, atjaunojot un aizsargājot matus, kas arī bagātina matus ar aktīvajām vielām, samazinot lūšanu un pasargājot to no karstuma.

SASTĀVDAĻAS:

  • KOKOSRIEKSTU UN AVOKADO PIENS: Barojošs un daudzfunkcionāls piens, kas radīts dabīgā micelārā procesā, kas satur kokosriekstu eļļas, kokosriekstu ūdeni, avokado eļļas un dabisko fosfolipīdu labvēlīgās īpašības. Bagāts ar triglicerīdiem, nepiesātinātajām taukskābēm (Omega-6, Omega-9), E vitamīnu, aminoskābēm, minerālvielām, biomimētiskajiem fosfolipīdiem, kas dziļi baro matus. Tas nodrošina mirdzumu, vitalitāti, kapilāru hidrolipīdu plēves atjaunošanu, mitrināšanu, maigumu, pārvaldāmību, karstuma pretestību un mehānisko aizsardzību.
  • PASTIPRINĀTA HIALURONSKĀBE: Pastiprina mitrināšanu. Aktīvā sastāvdaļa 7in1 ar mitrinošu, pret pūkošanos, pret piesārņojumu iedarbību; tas piešķir dabisku apjomu, izturību, spīdumu un maigumu.

Lietošana: Uzklāt uz mitriem matiem un ieputot. Rūpīgi noskalot. Turpināt ar Artego Nourishing masku.

Tilpums: 250ml

Produkta Detaļas
Artego
0165921
60 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Barojošs
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Nepaklausīgiem (rupjiem) matiem
Normāliem matiem
Plāniem matiem
Sausiem matiem
Taisniem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Artego Good Society 46 Nourishing šampūns (250ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču