×

Fanola Vitamins Energy šampūns (350ml)

9,87 €

Stimulējošs šampūns vājiem un plāniem matiem, 350ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 9 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 9 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,09 € .


Apraksts

Fanola Vitamins Energy ir produktu klāsts, kas nodrošina stimulējošu un tonizējošu iedarbību, un ir lieliski piemērots vājiem un plāniem matiem. Formula ir bagātināta ar:

  • NĀTRU EKSTRAKTS: nodrošina tonizējošu efektu.
  • ROZMARĪNA EKSTRAKTS: nodrošina stimulējošu (enerģijas) efektu.
  • VITAMĪNI B un E: palīdz uzlabot galvas ādas veselību.

Fanola Vitamins Energy šampūns būs lieliski piemērots smalkiem un novājinātiem matiem, kuriem ir nosliece uz izkrišanu un kuriem nepieciešama papildus enerģija. Šampūns maigi attīra galvas ādu un iedarbojas tieši uz matu sīpolu un stiebru, nostiprinot to un stimulējot spēcīgāku matu augšanu. Rezultātā Jūsu mati izskatīsies veselīgi, spēcīgi un dzīvības pilni.

*Lai pārbaudītu Energy produktu efektivitāti, Fanola ir veikusi testus, kombinējot šampūnu un losjonu 6 nedēļu garumā, kā rezultātā matu izkrišana ir par 41% mazāka pēc 6 nedēļu ilga ārstēšanas kursa.

Lietošana: Uzklāt uz mitriem matiem un iemasēt, līdz iegūtas biezas putas. Izskalot un, ja nepieciešams, atkārtot procedūru. Turpināt ar Fanola Vitamins Energy losjonu.

Tilpums: 350ml

Produkta Detaļas
Fanola
1076255
30 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
SastāvdaļasAr vitamīniem
Bez SLS/SLES sulfātiem
Bez parabēniem
Bez silikoniem
Pēc iedarbībasMatu stiprināšanai
Pret matu izkrišanu
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisPlāniem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Sastāvdaļas

Water, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Myreth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Fragrance, Lactic Acid, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Panthenol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hydroxide, Propanediol, Hydrolyzed Wheat Protein, Citric Acid, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Tartaric Acid, Linalool, Limonene, Gluconic Acid, Phenoxyethanol, CI 14700, Hydrolyzed Soy Protein, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Hydrolyzed Corallina Officinalis Extract, Ethylhexylglycerin, Sorbic Acid

Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Fanola Vitamins Energy šampūns (350ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču