×

Fanola Smooth Care šampūns (1000ml)

12,93 €

Šampūns nepaklausīgiem matiem ar kokvilnas sēklu eļļu, 1000ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 12 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 12 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,12 € .


Apraksts

Fanola Smooth šampūns piešķir matiem vitalitāti un nostiprina to struktūru visā matu garumā. Produkts lieliski puto, efektīvi attīra matus un galvas ādu no netīrumiem, sebuma un veidošanas līdzekļu atlikumiem. Pēc lietošanas mati iegūst veselīgu mirdzumu, kļūst patīkami gludi un zīdaini, un priecē ar pārsteidzošu maigumu.

  • Pateicoties kokvilnas eļļas barojošajām īpašībām, šampūns nogludina matu kutikulu, saglabā keratīna šķiedru struktūru un piesātina matus ar mitrumu. Tas intensīvi baro, mīkstina matus, padarot tos spīdīgus, zīdainus un vieglāk pārvaldāmus.
  • Augļskābju esteri rūpīgi attīra matus un piešķir tiem greznu spīdumu.

Lietošana: Uzklāt uz mitriem matiem, ieputo un maigi iemasēt galvas ādā un matos, pēc tam rūpīgi izskalot. Ja nepieciešams, atkārtot procedūru.

Tilpums: 1000ml

Produkta Detaļas
Fanola
1096294
28 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
SastāvdaļasBez parabēniem
Bez silikoniem
Pēc iedarbībasBarojošs
Matu nogludināšanai
Matu stiprināšanai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisNepaklausīgiem (rupjiem) matiem
Normāliem matiem
Sastāvdaļas

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Myreth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-glucoside, Glycol Distearate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), PEG-15 Cocopolyamine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Triethylene Glycol, Glycerin, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Gossypium herbaceum seed oil (Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil), Methylchloroisothiazolinone Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate.

Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Fanola Smooth Care šampūns (1000ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču