×

Lisap Milano Keep Control attīrošs šampūns

9,73 € 7,78 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Dziļi attīrošs šampūns, 500ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 7 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 7 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,07 € .


Apraksts

Lisap Keep Control dziļi attīrošs šampūns, lai sagatavotu matus ķīmisko ilgviļņu procedūrai. Piemīt helātus veidojošas īpašības. Dziļi attīra matus, noņemot no to virsmas visa veida netīrumus un minerālsāļu nogulsnes. Šampūns satur hidrolizētus kviešu proteīnus, baobaba sēklu eļļu, melnās ķimenes sēklu eļļu, tuksneša rožu ekstraktu un AC Vegan Kertin kompleksu kā galvenās kopjošās sastāvdaļas.

Galvenās sastāvdaļas:

  • Hidrolizēti kviešu proteīni ir kviešu proteīna molekulas ūdenī šķīstošā formā. Tie iesūcas dziļi matos, aizpilda poras, tukšumus un bojātās vietas. Viņiem ir lieliskas kondicionējošas un mitrinošas īpašības. Atbrīvojieties no matiem statiskās elektrības.
  • Baobaba sēklu eļļa (Adansonia Digitata Seed Oil) dziļi baro sausus matus. Palielina to izturību un pretestību.
  • Melnsēklu eļļa (Nigella Sativa Seed Oil) stiprina trauslus un vājus matus. Restrukturē augsto temperatūru rezultātā bojāto keratīna struktūru matos. Piešķir matiem mīkstumu, elastību un spīdumu.
  • Tuksneša rožu ekstrakts (Selaginella Lepidophylla ekstrakts) efektīvi regulē mitruma līmeni. Nodrošina mīkstinošas, nomierinošas un aizsargājošas īpašības.
  • Augu keratīna komplekss AC Vegan Keratin. Sastāv no aprikožu kauliņu eļļas (Prunus Armenica Kernel Oil), lēcu sēklu ekstrakta (Lens Esculenta Seed Extract), aunazirņu ekstrakta (Hydrolyzed Cicer Seed Extract) un kvinojas sēklu ekstrakta (Chenopodium Quinoa Seed Extract). Tam ir lieliskas kondicionēšanas īpašības, tas piešķir spīdumu, efektīvi mitrina matus, novērš matu pūkošanos, padarot matus vieglāk pārvaldāmus un atvieglo to ķemmēšanu.

Lietošana: Uzklāt Keep Control šampūnu mitros matos un maigi iemasēt. Atstāt iedarboties uz pāris minūtēm. Pēc tam rūpīgi izskalot ar siltu ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtot procedūru.

Tilpums: 500ml

Produkta Detaļas
Lisap Milano
600110
4 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
SastāvdaļasBez parabēniem
Bez silikoniem
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Attīrošs
Atvieglo ķemmēšanu
Matu stiprināšanai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Skaistām lokām
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisLokainiem matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Lisap Milano Keep Control attīrošs šampūns”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču