×

Fanola Oro Therapy Gold šampūns (1000ml)

15,31 €

Spīduma šampūns visiem matu tipiem, 1000ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 15 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 15 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,15 € .


Apraksts

Lai Jūsu mati un āda būtu veseli un šiki, ir pienācis laiks par tiem parūpēties ar īpašiem produktiem. Fanola Oro Therapy mitrinošais šampūns ar zeltu nodrošinās intensīvu matu kopšanu, likvidēs netīrumus un atvieglos matu ķemmēšanu. Šampūna maigā tekstūra vienmērīgi uzklājas uz matiem, rada bagātīgas putas un ir viegli izskalojama, atstājot aiz sevis svaiguma sajūtu un elegantu aromātu.

Formula sastāv no:

24k koloidālā zelta: šķīdums, kas sastāv no smalkām metāla daļiņām un tīra šķidruma. Oro Therapy produktu līnija atjaunos spīdumu visiem matu tipiem, izmantojot koloidālā zelta mikrodaļiņas, kas aizpilda blāvās vietas, nodrošinot tūlītēju matu spīdumu.

Rožu ekstrakta: neparasts Gallic Rose ekstrakta un Damaskas rozes ekstrakta maisījums, kas ir bagātīgs vitamīnu un barības vielu avots, tostarp E vitamīna, askorbīnskābes, beta karotīna un D vitamīna, ar antioksidanta un atjaunojošām īpašībām, lai saglabātu matus veselīgus un dzīves pilnus.

Lietošana: Uzklāt nepieciešamo šampūna daudzumu uz galvas ādā un visā matu garumā, iemasēt, līdz parādās putas. Izskalot ar siltu ūdeni.

Tilpums: 1000ml

Produkta Detaļas
Fanola
1076278
30 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
SastāvdaļasAr vitamīniem
Bez SLS/SLES sulfātiem
Bez parabēniem
Bez silikoniem
Pēc iedarbībasAtvieglo ķemmēšanu
Barojošs
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Blondiem matiem
Bojātiem matiem
Krāsotiem matiem
Lokainiem matiem
Matiem ar blaugznām
Nepaklausīgiem (rupjiem) matiem
Normāliem matiem
Plāniem matiem
Porainiem matiem
Sausiem matiem
Sirmiem (nobriedušiem) matiem
Taisniem matiem
Taukainiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Visiem matu tipiem
Īsiem matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Sastāvdaļas

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Myreth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Lactic Acid, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hydroxide, Propanediol, Citric Acid, Linalool, Tartaric Acid, Gluconic Acid, Glycerin, Rosa Gallica Flower Extract, Colloidal Gold, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Potassium Sorbate, Rosa Damascena Flower Oil, Sorbic Acid.

Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Fanola Oro Therapy Gold šampūns (1000ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču