×

Hairmed Synergy Strength D1 B1 L1 komplekts pret matu zudumu

47,12 €

Komplekts normālai galvas ādai ar pastiprinātu matu zudumu

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 47 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 47 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,47 € .


KODS: SINCRFORZ400
Apraksts

Komplekts normālai galvas ādai ar pastiprinātu matu zudumu. Tas uzlabo matu sakņu funkciju un integrē barojošās daļiņas jaunu matu radīšanai. 

D1 Galvas ādu attīrošs līdzeklis pret matu izkrišanu. Dubultas iedarbības ārstēšana, kas delikāti, bet padziļināti attīra galvas ādu, veidota uz augu un atjaunojamo resursu bāzes. Bez piemaisījumiem, satur specifiskas sastāvdaļas, kuras mitrina un tonizē ādu, uzlabojot skābekļa piekļuvi, tādējādi novēršot matu izkrišanu.

Lietošana: Uzklājiet līdzekli uz galvas ādas līniju pēc līnijas aptuveni 2 cm vienu no otras. Izplatiet to vienmērīgi un maigi iemasējiet apļveida kustībām. Atstājiet uz pāris minūtēm. Pievienojiet nelielu daudzumu remdena ūdens un ar masāžas kustībām iesmērējiet produktu arī uz matiem. Pēc tam izskalojiet.

  • Ieteicamais biežums: šokējošam efektam divreiz nedēļā 1 / 2 mēnešus,sākotnējai ārstēšanai.
  • Uzturēšanai: reizi nedēļā.

Tilpums: 100ml

 

B1 Enerģiju piešķirošs galvas ādai draudzīgs šampūns. Maiga attīroša formula, kuras pamatā ir virsmaktīvās vielas no augu un atjaunojamiem resursiem, bagātināta ar vitamīniem, minerālvielām, ēteriskiem un augu ekstraktiem. Piemērots, lai ārstētu no matu zuduma. Piemērots ikdienas lietošanai.

Lietošana: Uzklājiet produktu uz mitriem matiem, emulģējiet visos matos ar ūdens un masāžas palīdzību. Izskalojiet ar lielu daudzumu ūdens un atkārtojiet procedūru, ja nepieciešams.

Tilpums: 200ml

 

L1 Intensīvas iedarbības bio-losjons. Šoka terapijas losjons pārmērīgas matu izkrišanas gadījumiem.Tās sastāvdaļas stimulē galvas ādu radīt vislabākos apstākļus matu dzīvei. Tā dabīgo augu sastāvdaļas izstrādā efektīvu antioksidantu darbību un veicina matu sakņu barošanas procesu.

Lietošana: Pilienu pēc piliena uzklājiet līdzekli uz galvas ādas, piespiežot ar pirkstu galiem, lai stimulētu labāku produkta iesūkšanos; Neizskalojiet un pagaidiet dažas minūtes pirms sākat žāvēt matus.

  • Ieteicamais biežums: Sākotnējai ārstēšanai, vienreiz vai divreiz nedēļā 1 / 2 mēnešus. Uzturēšanai: reizi nedēļā. Var lietot arī uz sausiem matiem.

Tilpums: 100ml 

Produkta Detaļas
HAIRMED
SINCRFORZ400
83 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsFluīdi
Losjoni
Šampūni
SastāvdaļasAr vitamīniem
Pēc iedarbībasAttīrošs
Barojošs
Matu stiprināšanai
Mīkstina matus
Pret matu izkrišanu
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Bojātiem matiem
Krāsotiem matiem
Lokainiem matiem
Normāliem matiem
Plāniem matiem
Taisniem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Hairmed Synergy Strength D1 B1 L1 komplekts pret matu zudumu”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču