×

Hairmed B1 Energizing Eudermic šampūns (1000ml)

51,19 €

Šampūns pret matu izkrišanu, 1000ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 51 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 51 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,51 € .


Apraksts

Seborejas un blaugznu vai kādu citu izmaiņu normālas matu dzīves laikā (matu izkrišana) gadījumā HAIRMED piedāvā īpašu risinājumu: trīs ārstējošas sistēmas, kas iedarbojas uz jebkuru problēmu, un atrisina to ar trīs posmu pieeju: Ādas attīrīšana, padziļinātai galvas ādas higiēnai, kas sagatavo ādu turpmāko līdzekļu iedarbībai: šampūns īpaši maigai galvas ādas un matu higiēnai; losjons galvas ādas un matu sakņu funkciju stimulēšanai un balansam.

B1 Enerģiju piešķirošs galvas ādai draudzīgs šampūns. Maiga attīroša formula, kuras pamatā ir virsmaktīvās vielas no augu un atjaunojamiem resursiem, bagātināta ar vitamīniem, minerālvielām, ēteriskiem un augu ekstraktiem. Piemērots, lai ārstētu no matu zuduma. Piemērots ikdienas lietošanai.

Lietošana: Uzklājiet produktu uz mitriem matiem, emulģējiet visos matos ar ūdens un masāžas palīdzību. Izskalojiet ar lielu daudzumu ūdens un atkārtojiet procedūru, ja nepieciešams.

Tilpums: 1000ml

Produkta Detaļas
HAIRMED
B1BNE1000
20 gab.
Jauns

Produkta info

Pēc iedarbībasAttīrošs
Galvas ādas attīrīšanai
Pret matu izkrišanu
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Hairmed B1 Energizing Eudermic šampūns (1000ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču