×

Insight Anti Dandruff attīrošs šampūns

11,49 € 9,19 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Attīrošs šampūns pret blaugznām, 400ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 9 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 9 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,09 € .


Apraksts

Baltas pārslas uz pleciem nav īsti tā skaistākā dekorācija, pat, ja tā piestāv ziemas laikam. Taču pārslas nav tā galvenā problēma, tās parasti norāda, ka kaut kas nav kārtībā ar Jūsu galvas ādu un, ja tas netiek ātri atrisināts, tas pāriet uz matiem arī. Lai atbrīvotos no blaugznām un palīdzētu Jūsu galvai ādai, Jums būs nepieciešams kaut kas līdzīgs Insight Anti Dandruff šampūnam. Šis šampūns efektīvi un ātru atjaunos Jūsu epidermu normālajā stāvoklī, un Jūs drīz vien aizmirsīsiet, ka jebkad ir bijusi kāda problēma.

Formulas sastāvā ir salvija, timiāns un rozmarīns. Visas šīs sastāvdaļas nomierina un mitrina galvas ādu, novēršot blaugznu atkārtotu parādīšanos. Aseptiskās īpašības palīdz cīnīties ar nevēlamajiem epidermas iedzīvotājiem, savukārt patīkamais aromāts dos Jums patiesi jauku laiku dušā.

Šampūns ir iepildīts ērtā, apaļā pudelē, kas ļauj izspiest produktu ērti un precīzi. Izspiediet pareizo daudzumu, pat, ja jau esat nonākuši pudelītes apakšā. Nav nepieciešams apgriezt šampūnu un gaidīt, kad tas iztecēs, ar šo dozatoriņu Jums nebūs nekādas problēmas dabūt šampūnu pat no pudeles apakšas.

Lietošana: Uzklājiet šampūnu uz mitriem matiem, vienmērīgi izplatīt visā matu garumā. Rūpīgi izskalot.

Tilpums: 400ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
IAD049
11 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Mīkstina matus
Pret blaugznām
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisMatiem ar blaugznām
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Anti Dandruff attīrošs šampūns”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču