×

Insight Anti-Frizz mitrinošs šampūns (900ml)

17,77 €

Nogludinošs, mitrinošs šampūns, 900ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 17 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 17 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,17 € .


Apraksts

Ja mati kļūst nepaklausīgi un pārvēršas par pieneni pat visvieglākās vēja pūsmas, ir lietderīgi izmēģināt šampūnu, kas ir īpaši veidots, lai cīnītos ar matu pūkošanos. Insight Anti-frizz šampūns lieliski mitrina un nogludina matus.

Šampūna formula iedvesmos uzticību ikvienam. Papildus tradicionālajiem matu attīrīšanas elementiem, šampūna sastāvā ir arī linsēklu, kaņepju un kakao eļļas. Kopā tās līdzsvaro matu struktūru, padarot matus gludākus, izturīgāku, kā arī samazinot matu šķelšanos. Pēc šampūna lietošanas mati paliek vairāk plūstoši un patīkami slideni, kā visdārgākais zīds. Jūs sapratīsiet, ka nepaklausīgi mati nav problēma, un vienkārša matu veidošana var būt tieši tas, vienkārša.

Ērtais iepakojums ir piemērots visu veidu cilvēkiem. Pudelīte ir patīkami apaļa, liela diametra un jaukas šokolādes krāsas, kas pārāk neizcelsies vannas istabā. Parocīgais dozators ļaus Jums izspiest nepieciešamo daudzumu šampūna katru reizi, pat, ja šampūna ir palicis maz.

Lietošana: Uzklājiet šampūnu uz mitriem matiem, vienmērīgi izplatīt visā matu garumā. Rūpīgi izskalot. Turpināt ar Insight Anti-frizz kondicionieri.

Tilpums: 900ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
IAF010
11 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasMitrināšanai
Mīkstina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisLokainiem matiem
Nepaklausīgiem (rupjiem) matiem
Normāliem matiem
Pūkainiem matiem
Taisniem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Visiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Anti-Frizz mitrinošs šampūns (900ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču