×

Insight Damaged Hair šampūns (900ml)

17,77 €

Atjaunojošs šampūns bojātiem matiem, 900ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 17 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 17 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,17 € .


Apraksts

Mēs piedāvājam Jums pievērst uzmanību šampūnam, kas būs īsts glābiņš bojātiem matiem, Insight Damaged Hair šampūnam. Tam ir super efektīvas atjaunojošas īpašības, kas tūlītēji atjaunos matu bojātās vietas, piedodot tām spēku un dzīvību. Maigā formula būs piemērota visa tipa bojātiem matiem un, pateicoties dabīgajām sastāvdaļām, tā būs arī piemērota jūtīgai galvas ādai.

Formulā ir iekļauts organisko kviešu dīgļu ekstrakts, kas palīdz restrukturēt matus, atdzīvina nedzīvos, kā arī pie reizes piedod tiem spēku, lai turpinātu dzīvot. Tā sniegs gan matiem, gan arī galvas ādai mitrinošu un barojošu efektu. Pateicoties olīveļļas bagātīgajam sastāvam, tā nodrošina matiem dabīgu apjomu, maigumu un spīdumu. Olīveļļa palīdzēs mīkstināt pat visrupjākos matus, padarot tos maigus pieskārienam un vieglāk pārvaldāmus. Argāna eļļa stiprina matus un aizsargā no negatīvajām ārējās vides ietekmēm: aukstuma, karstuma, UV un mitruma. Pēdējā, taču ne mazāk svarīgā, rīsu kliju eļļa, stimulē matu augšanu, paātrinot to un ļaujot jaunajiem matiem augt veselīgākiem.

Lietošana: Uzklāt šampūnu uz mitriem matiem un vienmērīgi izplatīt visā matu garumā. Rūpīgi izskalot. Turpināt ar Insight Damaged Hair kondicionieri.

Tilpums: 900ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
IDA013
12 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
SastāvdaļasAr argāna eļļu
Ar vitamīniem
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Barojošs
Matu augšanai
Matu stiprināšanai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Saules aizsardzībai (UV filtrs)
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Damaged Hair šampūns (900ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču