×

Insight Incolor šampūns (400ml)

11,04 € 13,80 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Šampūns pret dzelteno pigmentu blondiem un sirmiem matiem, 400ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 11 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 11 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,11 € .


Apraksts

Dzelteni pleķi matos nekad nav izskatījušies labi, neatkarīgi no tā no kuras puses Jūs skatieties. Tad, ko Jūs darīsiet, lai atbrīvotos no šīs dzeltenās ķezas? Protams, izmantosit īpaši izstrādātu produktu! Bet varbūt Jums nemaz nav nepieciešams šis īpašais produkts, ir nepieciešams tikai šampūns. Insight Incolor šampūns ir speciāli izgatavots, lai neitralizētu šos dzeltenos plankumus un nodrošinātu matiem tīru krāsu. Tas ne tikai atbrīvos matus no nevēlamajiem, siltajiem toņiem, taču atgriezīs arī tiem dzīvību un spīdumu.

Formula sastāv no organiska kumelīšu ekstrakta, nomierina kairinātu galvas ādu. Organiska medus piemīt mitrinošas īpašības, kas palīdz atjaunot matus pēc intensīvas matu krāsošanas vai balināšanas, kā arī medum piemīt antioksidanta īpašības. Citrona ekstrakts atjauno un attīra matus.

Lietošana: Uzklāt šampūnu uz mitriem matiem ar vieglām, masējošām kustībām. Atstāt uz 2-3 minūtēm un rūpīgi izskalot ar ūdeni.

Tilpums: 400ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
INC106
11 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
SastāvdaļasAr vitamīniem
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Krāsotiem matiem
Sirmiem (nobriedušiem) matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Incolor šampūns (400ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču