×

Insight Sensitive šampūns

11,04 € 13,80 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Šampūns jūtīgai galvas ādai, 400ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 11 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 11 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,11 € .


Apraksts

Jūtīgu galvas ādu var būt ļoti grūti kopt. Nekad nevar zināt, kas tai var nepatikt un kas to varētu sakairināt. Poof, un Jūsu diena var būt izpostīta. Insight Sensitive produktu līnija ir rūpīgi veidota domājot tieši par jūtīgu galvas ādu. Šampūns būs piemērots visiem matu tipiem, pat bērna matiem. Tas maigi attīra galvas ādu un matus, neradot papildus kairinājumu, un saglabājot ādas dabīgo ūdens-lipīdu līdzsvaru.

Formula sastāv no organiska ķirbju ekstrakta, kas nomierina galvas ādu un nodrošina matu elastību, kā arī no organisku cidoniju ekstrakta, kam piemīt pret iekaisuma, nomierinošas un antioksidanta īpašības. Formula ir dermatoloģiski pārbaudīta uz jūtīgas ādas. Niķeļa tests <0.5 PPM.

Lietošana: Nelielu daudzumu šampūna uzklāt uz mitriem matiem un galvas ādas. Maigi ieputot un tad izskalot ar siltu ūdeni. Turpināt ar Insight Sensitive kondicionieri.

Tilpums: 400ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
IDA112
11 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasBarojošs
Jutīgai galvas ādai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Sensitive šampūns”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču