×

BES Silkat Bulboton C1 šampūns (300ml)

6,45 €

Šampūns pret matu izkrišanu un augšanas stimulēšanai, 300ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 6 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 6 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,06 € .


Apraksts

Matu izkrišana nav nekas par ko smieties. Tā var būt nopietna problēma daudziem cilvēkiem. Pat, ja Jums nerūp, ka Jūsu mati sākuši mazliet ātrāk krist ārā, matu stiprināšana palīdzēs ne tikai tam, bet arī palīdzēs Jūsu matiem izskatīties veselīgākiem. Ja vēlaties izskatīties labi, mati ir viena no pirmajām lietām, ko cilvēki pamana. Uzlabojiet savu izskatu ar BES Silkat bulboton šampūnu. Tas paredzēts, lai cīnītos ar matu izkrišanu un stimulētu jaunu matu augšanu. Tikai atcerieties, Jūs neredzēsiet rezultātus tikai pēc vienas lietošanas reizes. Šī šampūna brīnumainās spējas izpaužas pie tā patstāvīgas izmantošanas un galvas masāžas.

Formulas sastāvā ietilpst proteīni, mirtes labu un ziedu ekstrakts, tanīns, citronskābe un vitamīns C. Tā uzlabo skābekļa piegādi uz audiem, stimulējot novājinātus matu sīpolus un normalizējot vielmaiņu šūnās, gan galvas ādā, gan matos. Pateicoties formulas maigajai bāzei, šis šampūns maigi attīra matus, neizmainot dabisko hidrolipīdu līdzsvaru galvas ādā.

Lietošana: Maigi attīriet galvas ādu ar šampūnu. Noskalojiet un atkārtojiet vēlreiz. Atstājiet šampūnu matos uz pāris minūtēm un tad noskalojiet.

Tilpums: 300ml

Produkta Detaļas
BES
14010615
6 gab.
Jauns
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “BES Silkat Bulboton C1 šampūns (300ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču