×

BES Silkat Day By Day D3 Tonificante šampūns (1000ml)

12,89 €
Tonējošs šampūns, 1000ml

Noliktavā pēdējās preces 2 gab.
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 12 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 12 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,12 € .


Apraksts

Tonēšana. Tas ir kaut kas tāds, kas nāks pa labu Jūsu ķermenim, bet arī Jūsu matiem. Jūsu ķermenis car izskatīties pārsteidzoši, tonizēts un vienkārši satriecoši, gatavs vasarai. Taču, vai Jūsu mati ir tai gatavi? Nevienam īpaši nepatīk blāvi mati un, ja domājat, ka tos varat noslēpt zem cepures? Jūs rūgti maldaties. Jums nav nepieciešams slēpt savus matus, Jums vienkārši vajag tos aprūpēt ar BES Day By Day Tonificante šampūnu. Tas ir pārsteidzošs risinājums, kas palīdzēs atjaunot matus, uzlabos matu izskatu un liks Jūsu matiem priekā plīvot!

Formulā iekļauta aktīvā viela – hidrolizēts kviešu proteīns (dabisks proteīns, kas iegūts hidrolizējot kviešu graudus) – maigi attīra galvas ādu un matus, padarot tos stiprākus. Šis proteīns rūpīgi mitrina un kondicionē matus, kas ir ļoti svarīgi galvas ādas un matu veselībai. Sabalansēts, proteīniem bagāts sastāvs, dabisk pH līmenis, nodrošina sausu, balinātu un vāju matu tonēšanu.

Lietošana: Uzklāt šampūnu uz mitriem matiem, ņemot vērā matu biezumu un garumu. Iemasēt matos un galvas ādā. Rūpīgi noskalot.

Tilpums: 1000ml

Produkta Detaļas
BES
14010113
2 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Bojātiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “BES Silkat Day By Day D3 Tonificante šampūns (1000ml)”


.png .jpg .gif

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču