×

Schwarzkopf Professional Bonacure Scalp Genesis šampūns pret blaugznām

7,66 € 10,21 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek
Pretblaugznu šampūns, 200ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 7 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 7 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,07 € .


Apraksts

Blaugznas var būt nepatīkams pārsteigums vai arī slikts kaimiņš ikdienā. Tas nav kaut kas tāds, ko Jūs nevarat izmainīt. Vai arī Jūs jau esat samierinājušies ar to, ka blaugznas Jums būs mūžīgi? Nē! Tas nekur neies cauri! Palutiniet savus matus un lieciet tiem spīdēt savā īstajā skaistumā kopā ar BC Scalp Genesis pretblaugznu šampūnu. Tam ir īpaša formula, kas palīdzēs efektīvi cīnīties ar blaugznām, nav svarīgi, vai tās ir taukainas vai sausas, tas spēs pieveikt visas. Šis šampūns atjauno līdzsvaru galvas epidermas slāņos, padarot matus laimīgākus un neveidojot vairāk šīs baltās pārslas, kā savu diskomforta pazīmi.

Formula satur vitamīnu E, kas dziļi mitrina un aizsargā galvas ādu no negatīvās ārējās vides ietekmes, atjauno normālu asinsriti pat dziļākajos galvas ādas slāņos. Unikālais StemCode komplekss palīdzēs līdzsvarot galvas ādu un nodrošina optimālu matu kvalitāti nākotnē. Visbeidzot, cinka piritīnam ir pret sēnīšu efekts; darbojas maigi, bet efektīvi pret blaugznām.

Regulāra šampūna izmantošana liks Jūsu blaugznām pazust, mati kļūst mīkstāki un daudz skaistāki. Nekādas ziemas skaistā vasaras dienā!

Lietošana: Uzklāt šampūnu uz mitriem matiem, iemasējiet un tad rūpīgi noskalojiet. Atkārtot, ja ir nepieciešams. Optimāla, rezultātam, turpināt ar BC Scalp Genesis līdzsvarojošo serumu.

Tilpums: 200ml

Produkta Detaļas
HP84208
4 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
SastāvdaļasAr vitamīniem
Matu tips/stāvoklisMatiem ar blaugznām
Visiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Schwarzkopf Professional Bonacure Scalp Genesis šampūns pret blaugznām”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču